Mașină de găurit electronică Black&Decker Electrical Drill Smoby cu unelte sunete și lumini de la 3 ani

Detalii privind produsul

Mașina de găurit electronică din populara ediție Black&Decker este o jucărie de lucru grozavă pentru toți copiii de la 3 ani. Mașina de găurit pentru copii poate lumina, fapt pentru care copilul va avea experiențe realiste în timpul găuritului. Include, de asemenea, un set de 2 extensii, care vor facilita efectuarea asamblarii si reparatiilor la domiciliu. Mașina de găurit este extrem de sigură pentru copii, este realizată din plastic de înaltă calitate, cu o suprafață netedă și catifelată. Copiii se vor distra cu el ore în șir. Datorită acesteia, vor învață cum să folosească uneltele de lucru și ce este necesar la diverse reparații.

Micii constructori iubesc să se joace cu uneltele de lucru, abordează lumea adulților într-un mod jucăuș, dobândesc cunoștințe noi. În timp ce se joacă de-a mecanici și reparatori, aceștia își dezvoltă abilitățile motorice, imaginația tehnică și gândirea logică. Ei învață să se concentreze pe lucruri noi, să descopere și să exploreze noi materiale, forme și culori. Prin demontarea și asamblarea diferitelor piese, își îmbunătățesc și dexteritatea și învață să improvizeze atunci când rezolvă probleme. Mașina de găurit pentru copii Smoby are dimensiunile de 17*5*22 cm, este perfect adaptat pentru mâinile copiilor mici.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni17*5*22 cm
NoteBatteries: 2 x AA (included)
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...