Masă de servit Hello Kitty Écoiffier cu set de ceai cu 35 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Masa de servit pentru copii Écoiffier Hello Kitty cu set de ceai este o masă frumoasă și elegantă de servit pentru toate fetele, care își doresc să-și facă propria petrecere de ceai și să servească cu cei mai buni prieteni pe un cărucior de servit elegant cu designul Hello Kitty. Căruciorul de servit pentru copii este fabricat din plastic de înaltă calitate și neted la atingere și  de asemenea durabil. Masa de servit respectă standardele europene și certificatele de siguranță și de calitate ale jucăriilor pentru cei mici. Dimensiunea mesei de servit pentru copii este de 37*25*36 cm. De asemenea căruciorul de servit conține 35 de accesorii frumoase, care decorează plăcut întregul design al căruciorului pentru copii. 

Compania franțuzească Écoiffier este un producător de jucării de calitate pentru copii, care cu siguranță îi va mulțumi pe copii dumneavoastră. Cu, căruciorul de servit Hello kitty mica dumneavoastră prințesă va putea învăța cum să servească într-un mod corespunzător oaspeții și să fie cea mai bună gazdă. Masa este potrivită pentru fetele de la 18 luni. Masa de servit Hello Kitty pentru copii are un design elegant cu stilul cunoscut și popularal pisicii Hello Kitty. Căruciorul de servit este fabricat pe roți astfel încât să se deplaseze ușor și de asemenea să stea stabil. Căruciorul pentru copii are o culoare roz, care este combinată cu alb. Aceasta include compartiment superior și inferior, unde copii dumneavoastră își pot depozita vesela și alte accesorii. 

Masa de servit cu set de ceai, care este fabricată în nuanțele roz deschis și închis și include 4 cești, un ceainic frumos și roz, mare, un ceanic mic, zaharniță și o cutie de biscuiți, care aparțin de setul de ceai. În plus, masa de servit pentru copii include 4 farfurii, 4 cești fără mâner și tacâmuri conținând 4 furculițe, 4 cuțite și 4 lingurițe. Toată vesela pentru copii este completată de imaginile drăguțe ale pisicii drăguțe Hello Kitty și împreună sunt într-o armonie frumoasă de culori. Fiecare accesoriu are un loc pe masă. Masa de servit Hello Kitty este potrivită pentru toate fetele, care își doresc să aibă propriul set de servit și să pregătească o reuniune de neuitat cu prietenele sale.  

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni37*25*36 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*50 cm
Greutate1,1 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...