Masă de picnic maro-verde Smoby cu joc de societate Winnie the Pooh de la 24 luni

Detalii privind produsul

Masă de picnic cu bănci și umbrelă de soare Smoby pentru copii este o masă minunată de picnic, care cu designul său modern va înfrumuseța orice grădină sau cameră pentru copii, apartament sau terasă. Masa este decorată în stilul cunoscut și foarte popular Winnie The Pooh, un ursuleț obraznic și prietenii săi veseli. Aceasta este fabricată într-o culoare maro frumos, care este completată cu bănci cu o suprafață de culoare verde proaspăt și alb. Masa pentru copii este fabricată din material de plastic de înaltă calitate, care este caracterizat prin rezistență ridicată. În același timp materialele din plastic sunt netede și plăcute la atingere făcându-le sigure pentru copii mici.

Masa de picnic cu dedisngul minunat Winnie The Pooh este ideală pentru toții copii de la 24 de luni. Aceasta conţine un filtru anti UV ceea ce face ca masa să nu se decoloreze și să-și păstreze culorile și după o lungă perioadă de timp. Produsul respectă standardele europene stricte și certificatele de calitate și siguranță ale jucăriilor. Producătorul de jucării franțuzesc Smoby pentru copii este o companie renumită cu o garanție a jucăriilor pe termen lung și de înaltă calitate pentru cei mai mici. Masa de picnic este potrivită și pentru 4 copii. Dimensiunile produsului sunt de 74*85*47 cm, iar înălțimea mesei de picnic de la sol este de  47 cm. 

Măsuța de picnic conține două bănci, care au colțuri rotunjite astfel încât copii dumneavoastră sunt în siguranță și nu există riscul de rănire. Aceasta este de culoare verde și în mijlocul acesteia se află o imagine mare și drăguță cu Winnie The Pooh și a prietenilor săi mereu veseli. Această imagine servește și ca un joc de scoietate pentru copii.  În mijlocul mesei se află o gaură pentru umbrela de soare, care este într-o combinație de culori frumoase portocaliu-galben. Umbrela de soare poate fi demontată și pliată foarte ușor. Datorită acesteia copii dumneavoastră sunt protejați de lumina soarelui. Masa de picnic pentru copii poate fi utilizată de copii dumneavoastră pentru diverse jocuri, desenare, pentru asamblarea puzzle-urilor, pentru luarea mesei sau la odihnă. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni74*85*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului81*47*23 cm
Greutate7,00 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...