Masă de picnic Hello Kitty Smoby cu umbrelă de soare, roz-mov de la 24 luni

Detalii privind produsul

Masa de picnic cu bănci și umbrelă de soare Smoby pentru copii este o masă minunată de picnic, care cu designul său modern va înfrumuseța orice grădină. Masa de picnic este fabricată în stilul cunoscut și popular al pisicii Hello Kitty, pe care o cunosc copii din întreaga lume. Masa Hello Kitty este realizată într-o culoare frumoasă roz deschis și este completată cu bănci cu o suprafață mov. Aceasta este fabricată din material de plastic de înaltă calitate, care este caracterizat prin rezistență ridicată. Materialele din plastic sunt de asemenea netede și plăcute la atingere făcându-le astfel sigure pentru cei mici. 

Masa de picnic Hello Kitty este ideală pentru fetele de la vârsta de 24 luni. Produsul conține un filtru anti UV, care va păstra culoare mesei se va menține și nu se va decolora nici după un timp îndelungat. Produsul respectă standardele stricte europene și certificatele de calitate și siguranță pentru jucării. Producătorul franțuzesc Smoby are o tradiție îndelungată și este o garanție a calității producției și modelelor unice de jucării pentru copii dumneavoastră. Dimensiunea mesei de picnic este de 74*85*47 cm, iar înălțimea mesei de picnic de la sol este de 47 cm. Copii vor putea folosi masa de picnic cu umbrelă și bănci la diverse jocuri în timp ce desenează, asamblează joc de construit, de asemenea când iau masa sau se odihnesc. 

Masa de picnic pentru copii este visul îndeplinit al fiecărei prințese mici, care își doresc să aibă propria lor masă de picnic minunată și modernă. Aceasta conține două bănci de culoare mov, care au colțuri rotunjite astfel încât copii dumneavoastră sunt în siguranță și nu există riscul de rănire. Masa de picnic are o culoare roz și în mijloc o imagine drăguță și frumoasă. În mijlocul mesei se află o gaură pentru umbrela de soare pentru copii, care are o culoare roz deschis frumos și roz închis. Pe umbrela de soare există o altă imagine frumoasă și mare cu Hello Kitty. Umbrela poate fi demontată și pliată ușor. Datorită acesteia copii dumneavoastră sunt protejați de lumina soarelui.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni74*85*47 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...