Masă pentru înfăşat Nursery Écoiffier pentru păpuşă cu bucătărie cu 14 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

O combinaţie de bucătărie de copii, o masă de înfăşat şi loc de luat masa - este o combinaţie excelentă de jocuri, care este visul fiecărei prințese. Scaunul este la 60,5 cm de la sol, străluceşte în culori fine - alb, roz deschis şi închis şi portocaliu, ornat cu fluture frumos. În centrul măsuţei se află o plită, unde copilul poate pune vasul dotat cu capac, şi un loc pentru sticlă. În partea stângă a jocului se află locul de luat masa unde copilul îşi poate hrăni păpuşa. Această masă de înfăşat păpuşi este recomandată copiilor de la vârsta de 18 luni. Setul este îmbogăţit cu 14 accesorii unice şi de calitate.

Accesoriile includ o farfurie cu lingură şi furculiţă care strălucesc, de asemenea, în culorile bucătăriei. Pe partea dreaptă se află masa pentru înfăşat cu pieptene, termometru și cu un duș de jucărie pentru păpuşi. În partea inferioară se află cuptorul care este ornat cu imaginea splendidă a unei brioşe. În partea superioară a mesei au primit loc rafturi pentru depozitare, care vor face acest joc unic şi perfect. Copiii iubesc acest set, deoarece le oferă o mulțime de oportunităţi de jocuri. Setul nu conţine păpuşă. Străluceşte în nuanţe de roz şi portocaliu, ambele culori sunt foarte plăcute şi fine. Îngrijirea unei păpuşi reprezintă acea parte din jocul cu păpuşi în care copilul îşi imită părinţii.

Joaca cu păpuşi dezvoltă abilităţile cognitive şi motrice ale copilului, precum şi stima de sine. Copilul dvs. se joacă cu păpuşile ei, de parcă ar fi adevărate. Le hrănesc, le spală, le schimbă scutecele şi le adoarmă. Copilul va învăţa cum să o dezbrace şi să o îmbrace, iar apoi va putea folosi această abilitate pe propriul lui corp. Joaca cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea comunicării şi a abilităţilor lingvistice ale copilului. Écoiffier este un producător francez care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Materialele plastice, cu care lucrează, sunt de calitate, durabile, ușoare și plăcute la atingere. Copilul dvs. va deveni independent, datorită faptului că are grijă de păpuşa lui.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni49*34*60,5 cm
Inaltimea produsului60,5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...