Masă pentru asamblări Black&Decaker Smoby cu maşină de găurit mecanic, cu motocicletă mică şi cu 25 de accesorii

Detalii privind produsul

Masa pentru asamblări Smoby Black&Decker este o jucărie splendidă şi ideală băieţilor, care adoră să asambleze. Este fabricată din plastic de calitate, care este rezistent şi foarte durabil. În acelaş timp este plăcut, mătăsos şi delicat pentru piele. Combinaţia de culori de roşu şi negru oferă o impresie adevărată accesoriilor de lucru. Atelierul mic stă pe patru picioare, din care două-două picioare laterale sunt conectate într-o construcţie X, de aceea este foarte puternică şi stabilă. Între picioarele mesei a primit loc un raft înclinat pentru aşezarea accesoriilor de lucru, de exemplu şuruburilor. Uneltele sunt formate ergonomic, astfel încât copii să le poată prinde şi folosi cu uşurinţă. Masa de lucru este fabricată în privirea siguranţei, astfel fiecare margine este rotunjită. Este o jucărie foarte plăcută în cercul copiilor, care adoră să imite adulţii.

Masa de lucru Black&Decker pentru copii este o jucărie gândită excelent, complexă şi frumoasă, de la furnizorul francez Smoby, care are o tradiţie de mulţi ani, şi care este o garanţie pentru respectarea normelor europene. Suprafaţa de lucru este spaţioasă, astfel micul meşter va putea valida în întregime creativitatea lui şi va putea asambla diferite forme. În partea dreaptă se află o menghină mică, unde micul meşter va putea prinde motocicleta mică sau alte unelte. Menghina poate fi ajustat prin rotire. Maşina de găurit mecanic, cu o simplă apăsare a butonului, va ajuta la dezasamblarea motocicletei şi la asamblarea acestuia. A primit loc pe partea stângă a mesei un conzol special de suport.

În partea dreaptă se află şi o suprafaţă pentru asamblarea şuruburilor. De această suprafaţă se conectează şi un panel negru, care se află pe acesta pentru asamblarea accesoriilor de lucru cum ar fi ciocanul, cleştele sau şurubelniţa. În acest atelier mic se află în total 25 de accesorii. Datorită acestei jucării, micuţii se vor distra multe ore întregi. Pe deasupra dezvoltă motorica fină, sensul pentru amănuntele mici, şi îndemânarea, de care copii vor beneficia cu trecerea timpului. În joc se pot alătura şi prietenii copilului dumneavoastră. Unul va fi conducător de motocicletă, iar celălalt va fi care se ocupă cu întreţinerea motocicletelor mici. Va învăţa importanţa muncii în echipă. Banca mică de lucru va fi un accesoriu splendid pentru camera copiilor. Dimensiunile sunt 50*26*75 cm. Folosirea acesteia este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*26*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,17 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...