Masă medicală Baby Care Center Smoby electronică cu sunete, lumini și păpușă cu 28 accesorii de la 3 ani

Detalii privind produsul

Se joacă copilașii dvs. cu drag de-a medici? Centrul medical Baby Care Center din atelierul designerilor francezi Smoby este alegerea ideală pentru băieții și fetele de la vârsta de 3 ani. Cu acesta, cei mic își vor crea propriul centru de sănătate, unde vor oferi îngrijiri medicale în zona de examinare cu o imprimare IML de calitate. Setul bogat de 28 de accesorii conține toate instrumentele necesare pentru o examinare completă. Printre acestea, copilașii vor găsi ochelari medicali, etichete medicale, o tabletă electronică cu sunet și lumini, o broșură cu fișe medicale, un taliometru, un stetoscop, un termometru, un otoscop, un ciocan reflex, sirop, lingură, o cremă, bandaj, seringă, scutec din material și multe altele. De asemenea, vor avea la dispoziție o păpușă cu înălțime de 30 cm, care are o funcție încorporată și funcția de pipi, datorită căreia vor avea o experiență și mai realistă atunci când se vor juca de-a profesia pediatrului.

Vizita la pediatru:

 • cu tableta electronică cu sunete și lumini, copilașii dvs. vor afla de ce are nevoie micul pacient 
 • datorită păpușii cu funcția de pipi, coplașii o pot schimba cu ușurință pe suportul de înfâșat
 • cu ajutorul stetoscopului vor ascultă ritmul inimii păpușei și cu un otoscop vor examina urechile păpușwi
 • prin intermediul taliometrului extensibil, cei mici pot afla dimensiunea exactă a păpușei
 • termometrul practic măsoară temperatura micului pacient
 • vederea și ritmul cardiac al copilului sunt verificate prin intermediul tăbliței rotabile
 • greutatea copilului este afișată pe cântarul pentru copii 
 • funcțiile reflexe ale păpușei sunt determinate de un ciocan reflex
 • cu o seringă, păpușa este vaccinată
 • în caz de nevoie, medicul va trata rana cu un plasture adeziv
 • toate procedurile medicale sunt marcate cu ajutorul acțibildurilor în fișa medicală

Măsuța medicală în culori delicate crem, arată foarte realist și atemporal. Este confecționat din plastic puternic și durabil, cu margini rotunjite și catifelate la atingere. În plus, pe lângă suprafață de lucru pentru cântărirea și examinarea păpușei, aceasta are și o mulțime de spații de depozitare pentru accesorii. În partea sa inferioară se află un raft în care copilașii își depozitează accesoriile pentru îngrijirea copilului, în partea superioară stochează ajutoare și dispozitive medicale. Măsuța medicală de ultimă generație le va oferi copiilor distracție pentru ani de zile. Joaca de-a medici, ajută copilașii să se apropie de lumea adulților și astfel își asumă un sentiment de responsabilitate. Învață cum să folosească dispozitivele medicale, își îmbunătățesc gândirea logică și abilitățile motrice fine. Dimensiunile produsului sunt 41*52*68 cm, bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni41*52*68 cm
Inaltimea produsului68 cm
Dimensiunile ambalajului50*20*60 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Culoareagri
Potrivit pentru păpușăup to 38 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...