Masă de lucru Bob constructorul Smoby

Detalii privind produsul

Masa de lucru, Smoby cu motivul fabulos constructorul Bob, este o jucărie ideală pentru micii muncitori. Toată masa de lucru şi accesoriile sunt din material de plastic de calitate, dar  și rezistent şi neted la atingere. Această masă de lucru Smoby este o noutate a producătorului Smoby și va cuceri inima oricărui băieţel. Masa stă pe 4 picioare, care sunt unite printr-un raft în formă de X, aşadar aceasta este rezistentă şi stabilă. Masa de lucru este de culoare portocalie și este combinată cu, culori de albastru şi roşu. Sub suprafaţa de lucru se află un raft, unde micii muncitori îşi vor putea aşeza uneltele şi alte jucării.

Suprafaţa de lucru este destul de mare pentru montare şi construcţie. Pe suprafaţa de lucru se află un panou de lucru portocaliu, unde micii muncitori îşi vor aşeza uneltele. Pe părţile laterale ale panoului de lucru  se află spații de depozitare, unde copilaşul îşi va putea ţine uneltele sau piesele importante de care va avea nevoie şi pe care va trebui să le aibă la îndemână. În partea stângă a jucăriei se află un spațiu de depozitare practic pentru maşina de găurit. Pe suprafaţa de lucru se află o menghină mică, care va ajuta copii să menţină maşinuţa la montarea şi demontarea acesteia cu şurubelniţa. Printre uneltele măsuţei de lucru se mai află un ciocan, o şurubelniţă, un burghiu, un fierăstrău, șuruburi și  piese cu, care micul dumneavoastră mecanic va crea o mașinuță cu ajutorul constructorul Bob.

Masa de lucru, constructorul Bob, este o jucărie nouă, modernă şi minunată de la producătorul franţuzesc, Smoby,  producător care respectă cele mai stricte standarde europene. Aceasta este potrivită băieţilor de la vârsta de 3 ani. Aceasta este compactă, iar, la nevoie, demontarea este uşoară. Mărimea este de 50*26*90 cm. Copilaşul va trăi multe momente distractive cu măsuța meșterul Bob. Jucăria va dezvolta abilităţile motorice, iar prin intermediul jucăriei copilul va învăţa multe lucruri noi din lumea construcţiei. Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de jucării din material de plastic. Materialul din plastic este tare, rezistent, dar în acelaşi timp moale şi plăcut pentru mânuţele copiilor şi totodată este  și neted la atingere. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru ca, copii să fie tot timpul în siguranţă. Culorile jucăriilor Smoby vor dezvolta fantezia şi imaginaţia copiilor. Jucăria va stârni privirea copiilor, astfel că va fi cel mai bun  cadou pentru cei mai mici copii.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*26*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului59*13*59 cm
MecanicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,9 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...