Masă de lucru Cars Smoby cu mașină de găurit mecanică, mașină și 81 de accesorii

Detalii privind produsul

Masa de lucru Smoby Cars este o jucărie frumos fabricată și complexă. Aceasta este ideală pentru băieții mici cărora le place să monteze acasă. Această jucărie este foarte populară printre copii. Masa este fabricată în culori frumoase de negru și roșu și este completată cu elemente argintii. Aceasta dă impresia unui instrument de lucru real și va decora frumos camera copiilor. Aceasta este fabricată din materiale de calitate. Acesta este un material din plastic a cărui durabilitate îi oferă o mare rezistență, dar de asemenea acesta este un material din plastic foarte plăcut la atingere și moale cu pielea. Aceasta este decorată cu desenele populare Mașini, care sunt foarte populare printre copii. Masa de lucru stă pe patru picioare, care sunt întărite între ele prin pereți despărțitori și raftul inferior astfel încât masa este suficient de puternică și stabilă. Pe acest raft micul mecanic își depozitează unelte și diverse piese, care nu pot lipsi din niciun atelier de lucru obișnuit. Masa de lucru conține în total 81 de accesorii. 

Partea dominantă a mesei este suprafața de lucru, care este potrivită pentru montarea șuruburilor astfel încât un mic mecanic poate să-și practice abilitățile cu acestea. În plus aceasta are de asemenea o menghină mică pe partea dreaptă, care este controlată printr-o simplă răsucire și o vor putea folosi pentru ținerea creaților lor în timpul muncii. Zona de lucru este spațioasă și este un spațiu, pe care micii meseriași își vor putea folosi pe deplin imaginația și creativitatea. Ei pot realiza diferite construcții, turnuri sau să inventeze orice formă, pe care o pot construi cu uneltele. Acest lucru este la îndemână cu panoul de lucru. Astfel că, micul meseriaș își poate atașa liber propriile sale unelte astfel încât să le poată folosi oricând. Va găsi unelte cum ar fi un ciocan, cleșlte, șurubelniță și multe altele. În partea dreaptă se află un suport special unde se află un burghiu mecanic. Acesta este controlat prin apăsarea unui buton, care își învârte capul.

Pe părțile laterale a suprafeței de lucru se află 2 cutii de depozitare pentru depozitarea șuruburilor, plăcii. Aceste 4 cutii argintii din partea de sus se aliniază pe panoul de lucru și îl decorează frumos. Dimensiunile mesei sunt de 100*60*43 cm. Când micul își dorește altceva el poate să devină un mecanic auto. Pe masa de lucru se află de asemenea mașinuța McQueen din desenele Mașini. Această mașină de jucărie poate fi dezasamblată în 12 părți și apoi din nou asamblată folosind uneltele. Înainte de fiecare cursă se poate verifica starea motorului sau înlocui anvelopele. Masa de lucru Mașini pentru copii este o jucărie minunată de la producătorul franțuzesc Smoby, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Cu această masă copilul se va simți ca un mecanic auto real. În timp ce se distrează, ei de asemenea învață foarte multe. Imitarea comportamentului adulților are un efect bun asupra copiilor, astfel încât cu o astfel de jucărie dobândesc abilități manuale și își îmbunătățesc motorica fină, care este foarte importantă la o vârstă mai mare. Prietenii de asemenea pot lua parte la joc, unul poate fi concurent, iar celălalt poate fi mecanicul. Ei dobândesc spiritul de echipă și se distrează împreună. Potrivit pentru copii de la 3 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni100*60*34 cm
Inaltimea produsului100 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...