Masă de înfăşat pentru păpuşă Écoiffier cu scaun de masă, păpuşă şi 13 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Măsuța de înfășat Nursery pentru păpușa de jucărie de la producătorul franțuzesc Écoiffier este un centru minunat de bebe, care va îi va oferi bucurie fiecărei fetițe de la vârsta de 18 luni. Măsuța de înfășat, scaunul de masă, vana mică cu duș și împreună cu alte multe accesorii formează o jucărie minunată, multifuncțională cu, care copii se vor juca pentru un timp îndelungat. Măsuța de înfășat cu scaunul de masă strălucesc în nuanțe plăcute de roz și mov. Setul de fetițe pentru joaca cu păpușa este un set de jucărie de calitate de la producătorul franțuzesc Écoiffier. Picioarele măsuței sunt rotunjite ca și colțurile celorlalte jucării rezistente astfel că, copii vor fi într-o siguranță maximă cu jucăriile. Dimensiunea măsuței de înfășat și a scaunului de masă Nursery este de 78,5*57*46 cm. 

Acesta este un set unic de jucărie, care oferă o îngrijire potrivită pentru joaca cu păpușa. Setul de înfășat conține o păpușă de jucărie care are o lungime de 36 cm. În timpul jocului cu păpușa copii nu imită doar adulții care ajută la dezvoltarea lor mentală, ci vor dobândi și independență. Cu joaca cu păpușa copilului i-i se dezvoltă abilitatea cognitivă și motorică și va deveni independent. Copiilor le place foarte mult să se joace cu păpușa lor de jucărie ca și cum ar fi reală. O hrănesc, îi fac baie, o adorm. Pe, păpușa lor de jucărie vor învăța să o îmbrace și să o dezbrace, pe care o vor practica și pe ei înșiși. Joaca cu păpușa este foarte importantă în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj ale copilului. Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Materialul din plastic din care se fabrică jucăriile sunt de calitate, rezistente și în același timp ușoare și netede la atingerea mânuțelor copilului.

Écoiffier este un producător franţuzesc care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Materialul din plastic din care jucăriile se fabrică sunt de calitate, rezistente şi în acelaşi timp uşoare şi netede pentru atingerea mânuţelor copilului. Jucăriile Écoiffier corespund standardelor stricte europene astfel că, sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem invadați de produsele pieței chinezești Écoiffier încearcă să se abată de la ceastă tendință în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând cu, calitate la un preț rezonabil. Măsuța de înfășat cu scaunul de masă pe roți și cu 13 accesorii oferă tot ceea ce copilașul poate avea nevoie în timpul jocului cu păpușa. Fiecare prințesă va adora această jucărie unică. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni78,5*57*46 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...