Masă de fotbal Power Play 4in1 Smoby multifuncţionala de la 8 ani

Detalii privind produsul

Masa de fotbal, PowerPlay 4in1, este o jucărie fantastică şi multifuncţională, care se recomandă copiilor de 8 ani, dar garantat se va distra cu aceasta întreaga familie. Fotbalul de masă include 3 table de masă suplimentare, care se transformă pur și simplu în mese de biliard, tenis de masă sau hochei de masă. Toate accesoriile necesare pentru aceste jocuri sunt incluse în pachet: tac biliard, bile, rachete de tenis și mingi, mingi de fotbal şi discuri. Acest joc masiv și minunat de familie garantează multe ore de, distracție și concurenţă. Invitați-le pe cele mai apropiate rude și pe cei mai apropiați prieteni la un meci cu jocuri sportive și veţi vedea ce repede trece timpul în timpul competiţiei.

Masa multifuncțională de jocuri, Smoby, s-a fabricat din cele mai bune materiale de calitate și, prin urmare, este foarte sigură și foarte stabilă. Toți membrii familiei vor fi atraşi să joace un joc datorită designului modern, detaliilor minunate și accesoriilor esențiale pentru cele 4 jocuri sportive diferite. Mărimea mesei de fotbal este de 120 x 89 x 87 cm. Prin jocurile sportive precum fotbal, hochei, tenis și biliard li-i se vor dezvolta copiilor motorica fină, concentrarea şi răbdarea. Ei vor învăța să respecte instrucțiunile şi regulile de bază ale acestor jocuri sportive. Fotbalul și celelalte 3 jocuri îi încurajează pe copii la o competiţie sănătoasă prin care să fie mai experimentați și chiar cei mai buni. Acesta este un joc minunat prin care copilul se dezvoltă într-un mod jucăuș și cu, care acesta se va distra cu prietenii pentru un timp îndelungat, așa că, nu ezitați să-l cumpărați și pentru copii dumneavoastră.

Smoby este un producător franțuzesc, renumit în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate.Materialul de plastic ale Jucăriilor Smoby este rezistent şi durabil, dar în acelaşi timp neted, moale şi plăcut la atingere. Toate jucăriile Smoby au colţurile rotunjite pentru ca, în timpul jocului vesel, copii să fie în siguranţă, fără a fi ameninţaţi de pericolul de accidentare. Culorile jucăriilor Smoby din material de plastic stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Acestea vor captiva atenţia fiecărui copil, astfel vor fi cadouri minunate pentru micii  sportivi. Jucăriile Smoby îndeplinesc cele mai stricte standarde de siguranță datorită procesului de fabricare strict controlat. Smoby garantează calitate franţuzească, design original și produse unice, care se remarcă pe, piața europeană. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 8 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*89*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Lungime intreaga120 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate39 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...