Masă de fotbal din lemn Powerplay 4in1 Smoby fotbal de masă, hochei şi tenis de masă de la 8 ani

Detalii privind produsul

Masa de fotbal, PowerPlay 4in1, este o masă minunată de fotbal, care include multe jocuri distractive. Se recomandă copiilor de 8 ani și cu aceasta se vor distra multe ore atât băieții, cât și fetițele. Fotbalul de masă include 3 table de masă suplimentare, care se transformă pur și simplu în mese de biliard, tenis de masă sau hochei de masă. Toate accesoriile necesare pentru aceste jocuri sunt incluse în pachet: tac biliard, bile, rachete și bile, mingi de fotbal şi discuri. Acest joc masiv și minunat de familie garantează multe ore de, distracție și concurenţă. Invitați-le pe cele mai apropiate rude și pe cei mai apropiați prieteni la un meci cu jocuri sportive și veţi vedea ce repede trece timpul în timpul competiţiei.

Masa multifuncțională de jocuri, Smoby, s-a fabricat din cele mai bune materiale de calitate și, prin urmare, este foarte sigură și foarte stabilă. Toți membrii familiei vor fi atraşi să joace un joc datorită designului modern, detaliilor minunate și accesoriilor esențiale pentru cele 4 jocuri sportive diferite. Prin jocurile precum fotbal, hochei, tenis și biliard li-i se vor dezvolta copiilor motorica fină, concentrarea şi răbdarea. Ei vor învăța să respecte instrucțiunile şi regulile de bază ale acestor jocuri sportive. Fotbalul și celelalte 3 jocuri îi încurajează pe copii la o competiţie sănătoasă prin care să fie mai experimentați și chiar cei mai buni. Acesta este un joc minunat prin care copilul se dezvoltă într-un mod jucăuș și cu, care acesta se va distra cu prietenii pentru un timp îndelungat, așa că, nu ezitați să-l cumpărați și pentru copii dumneavoastră.

Smoby este un producător franțuzesc, renumit în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate.Materialul de plastic ale Jucăriilor Smoby este rezistent şi durabil, dar în acelaşi timp neted, moale şi plăcut la atingere. Smoby  Culorile jucăriilor Smoby din material de plastic stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Toate jucăriile Smoby au colţurile rotunjite pentru ca, în timpul jocului vesel, copii să fie în siguranţă, fără a fi ameninţaţi de pericolul de accidentare. Jucăriile Smoby îndeplinesc cele mai stricte standarde de siguranță datorită procesului de fabricare strict controlat. Smoby garantează calitate franţuzească, design original și produse unice, care se remarcă pe, piața europeană. Masa de joc are mărimea de 120 x 90 x 86 cm. Suprafața de joc este de 94 x 60 cm.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 8 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni120*90*87 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului114*80*30 cm
Lungime intreaga120 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate39 kg
Note94*60 cm - playing surface
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...