Masă de fotbal Challenger Smoby cu 2 mingi de la 6 ani

Detalii privind produsul

Masa de fotbal Challenger, provine din Franţa de la producătorul Smoby. Masa de fotbal are un design modern și o construcție stabilă, robustă şi cu picioare, care la nevoie se pot dezasambla uşor şi depozita. Cele 4 tije telescopice cu mâner albastru, confortabil vor oferi o manevrare ușoară pentru 2-4 jucători.Corpul mesei de fotbal este puternic şi are un design frumos de albastru-argintiu. Suprafaţa de joc este imitaţia unui gazon adevărat de fotbal împreună cu linii marcate. Masa de fotbal este dotată cu o poartă încorporată și cu un panou de scoruri pe ambele părți. Masa de joc s-a fabricat din material excepţional, astfel aceasta este foarte sigură şi maxim de stabilă.

De mulți ani fotbalul de masă este un mod obișnuit pentru copii, dar și pentru adulți, de a-și petrece timpul. Masa de fotbal este perfect echilibrată și are o dimensiune de 106*69*74 cm. Aceasta este potrivită copiilor de la 6 aniPrin joaca cu masa de fotbal copiilor li-i se dezvoltă motorica fină, concentrarea și răbdarea. Ei se vor familiariza cu necesitatea respectării regulilor și cu regulile de bază ale jocului. Prin masa de fotbal, copii sunt îndemnați la o concurență sănătoasă prin care vor învăța să devină  buni, sau chiar cei mai buni. Aceasta este o jucărie minunată cu ajutorul căreia copii se vor dezvolta într-un mod jucăuș și se vor distra cu prietenii pentru un timp îndelungat, așadar nu stați pe gânduri și achiziționați-o și dumnevoastră pentru copii.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic, jucării de o calitate excepţională şi cu un design realistic. Plasticul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut, neted şi moale la atingere. Fiecare jucărie Smoby pentru copii are colţurile rotunjite, pentru ca, în timpul jocului distractiv copii să fie tot timpul în siguranţă şi să nu fie ameninţaţi de pericolul accidentării. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează şi dezvoltă imaginația şi fantezia copiilor. Acestea vor captiva atenţia fiecărui copilaş și astfel acestea vor fi cadouri minunate pentru micii fotbalişti. Jucăriile Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă datorită procesului de fabricaţie strict constrolat. Smoby garantează calitatea franţuzească, designul original şi produsul unic, care se remarcă pe piaţa europeană.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni106*69*74 cm
Inaltimea produsului74 cm
Dimensiunile ambalajului105*56*11 cm
Lungime intreaga106 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate7,70 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...