Masă de fotbal BBF Nr. 1 Smoby cu 2 mingi de plută de la 8 ani

Detalii privind produsul

Masa de fotbal, BBF Nr.1 este o masă fantastică de fotbal, din material din lemn, care provine din Franţa. Masa de fotbal cu aspectul său unic, cu un design modern şi cu o construcţie robustă şi puternică va rezista și la o folosire mai dură. Cele 4 tije telescopice cu mâner negru, confortabil, vor oferi o manevrare ușoară. Masa de fotbal, Smoby este potrivită pentru 2-4 jucători. Corpul mesei s-a fabricat din lemn, astfel aceasta va oferi un efect natural şi rezistent. Suprafaţa de joacă de 94 x 60 cm este imitaţia unui gazon adevărat de fotbal dotat cu linii marcate. Masa de fotbal este dotată cu o poartă încorporată  și cu un panou de scoruri pe ambele părți.

Masa de fotbal, din lemn, conţine 2 mingi de plută, care sunt accesorii de nelipsit pentru o partidă distractivă de meci.  Masa de fotbal este foarte populară în rândul copiilor , dar și în rândul adulților atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber. Jucătorii își vor putea exersa reflexele cu masa de fotbal, instruindu-și astfel rapiditatea, precizia și simţurile. Masa de fotbal de masă este bine echilibrată și are 2 mingi de plută. Aceasta este potrivită de la 8 ani, dar şi adulţii se pot juca cu ea. Smoby garantează calitatea franţuzească, designul unic şi un produs unic, care sunt remarcate pe piaţa europeană.

Producătorul franţuzesc, renumit, Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de plastic de înaltă calitate cu un design precum cel real. Plasticul, din care sunt fabricate jucăriile Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp fin și neted la atingere. Culorile vesele şi vii ale jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia și imaginația copiilor. Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite pentru ca, în timpul jocului vesel, copii să fie în siguranţă şi să fie feriţi de riscurile de rănire. Procesul de fabricaţie al jucăriilor este strict controlat, astfel fiecare jucărie Smoby corespunde standardelor de siguranţă. Mărimea măsuţei de jucărie este de 120 x 89 x 84 cm. Copilul se va dezvolta într-un mod jucăuș cu această jucărie minunată și în același timp se va distra  pentru un timp îndelungat, deci nu ezitați și achiziționați-o pentru copilul dumneavoastră.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 8 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni120*89*84 cm
Inaltimea produsului84 cm
Dimensiunile ambalajului80*17*102 cm
Lungime intreaga120 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate19,69 kg
Note94*60 cm - playing surface
Culoareanegru-roșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...