Masa electronică Activity Kiddieland cu sunet și lumină

Detalii privind produsul

Masa Kiddieland Activity pentru copii este o masă de înaltă calitate, solidă și masivă potrivită pentru copii de la 18 luni. Cu această jucărie interesantă se joacă frații și prietenii de mulți ani și aceasta funcționează întotdeauna ca nouă. Masa de jucărie multifuncțională pentru copii are numeroase funcții sonore și luminoase și caracteristici mecanice, pe care copii le îndrăgesc de la un an atunci când descoperă lumea. Apăsați diverse butoane și cifre, puneți pârghiile și inelele de la dreapta spre stânga în sus și în jos, rotiți și deschideți urmărind  reacția mișcării lor. Atunci când jucăria sare afară, redă o melodie, clipește, se mișcă o parte a jucăriei, se aprinde lumina și afișează alte imagini. După apăsarea unor caractere se aude sunetul, care le aparține ca și în cazul animalelor - emite un sunet de pui. Dimensiunile mesei sunt de 38*39*37 cm. 

Fiecare colț al mesei are o surpriză diferită, volan și caracteristici ca la o mașină, un ceas cu limbi, pian cu, clape și alte instrumente muzicale. Masa include de asemenea un fluture cu aripi rotative. În centrul mesei sunt 4 animale, fiecare având un sunet în fața unui cerc strălucitor și a unei mașini de jucărie cu un urs. Această jucărie îl va încânta cu siguranță pe fiecare copil. La masă se pot juca de asemenea și mai mulți copii confortabil. Cu joaca cu masa didactică dezvoltă de asemenea abilitățile motoricii fine, gândirea logică, memoria, abilitățile de mișcare și legătura dintre sunete, forme și culori. 

Aceasta funcționează cu 3 baterii AA, care sunt incluse în ambalaj. Masa electronică Kiddieland pentru copii este fabricată din material de plastic solid cu, colțuri rotunjite. Aceasta este solidă, iar de asemenea moale la atingere. Copii învață să recunoască culorile, formele, sunetele și să facă cunoștință cu lucrurile de zi cu zi. Datorită efectului sonor și luminos, jucăria pentru copii este foarte interesantă și se vor juca timp de multe ore. Această masă didactică colorată este unică, fabricată într-o combinație de culori diferite cu, picioare de culoare roșu dominant. Masa este livrată într-un ambalaj practic și poate fi dezasamblată și asamblată în orice moment. Nu necesită mult spațiu. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni38*39*37 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...