Masă educativă Cotoons Smoby

cu efecte sonore şi luminoase roz de la 12 luni

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: Smoby Categorie: Mese interactive cu sunete Cod produs: SM211170
370,00 Lei
220,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Măsuţa educativă de jucărie, Smoby Cotoons este o măsuţă educativă minunată, multifuncţională potrivită fetiţelor de la 12 luni. Măsuţa pentru cei mai mici copii are 4 picioare stabile şi este de culoare roz fiind pentru fetiţe. Aceasta a fost fabricată din material de calitate, care este neted la atingere, colţurile sunt rotunjite pentru ca, copii să fie protejaţi de accidentări. Cei mai mici vor găsi pe măsuță multe jucării, de diferite culori și cu acestea nu se vor plictisi niciodată. Printre acestea putem găsi o floricică și cercuri colorate, pe care copii  le vor aşeza pe floricică, o tobă cu beţe, roţi dințate rotative, butoane mişcătoare, roți de filare, jucărie pentru asamblarea formelor care luminează, jucării sunătoare, toate aceste jucării se află pe masa educativă. Fiecare copil îşi găseşte jucăria interesantă.

Măsuţa este decorată cu figurinele fabuloase, Cotoons, care au un efect pozitiv asupra celor mai mici copii. Aceasta este o jucărie educativă, care ajută la dezvoltarea abilităţilor, la dezvoltarea optimă şi la dezvoltarea inteligenţei copiilor. Copii vor putea observa cum unele jucării reacţionează la diferite atingeri, apăsări, astfel că jucările vor stimula curiozitatea copiilor și anume ca aceștia să fie curioşi de lumea din jurul lor şi să descopere lucruri noi. Copiilor li se vor dezvolta motorica fină, îndemânarea, gândirea logică şi auzul. Datorită culorilor sale multiple, copii vor face cunoştinţă cu, culorile şi cu formele. Mărimea măsuţei este de 47*47*49 cm, înălţimea este de 49 cm, care este o înălţime ideală pentru copii dumneavoastră. Măsuţa de jucărie a fost fabricată cu un design şi cu, culori unicate și va deveni decorul oricărei camere de fetiţe.

Smoby este un producător franțuzeasc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, materialul din plastic al jucăriilor Smoby este rezistent, tare, dar în acelaşi timp neted şi plăcut la atingere. Colţurile oricărei jucării sunt rotunjit ca, copii să fie tot timpul în siguranţă. Jucăriile Smoby stimulează fantezia și imaginaţia copiilor. Jucăria va cuceri privirea copiilor astfel aceasta va fi un cadou miunat pentru orice copilaş neastâmpărat. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile corespund celor mai stricte standarde. Smoby reprezintă garanţia calității franţuzești, a designului unicat şi a produselor unicate, care sunt remarcate pe piaţa europeană. Jucărie educativă Smoby este foarte îndrăgită în rândul copiilor şi al părinţilor datorită funcţiilor sale multiple, designului său minunat şi datorită culorilor sale vii.

Caracteristici:

  • masă educativă pentru cei mai mici copii
  • jucărie multifuncţională
  • multiple jucării colorate
  • culoare roză pentru fetiţe
  • de la 12 luni
  • material din plastic de calitate, neted şi plăcut
  • ajută la dezvoltarea motoricii fine, a gândirii logice, a creativităţii şi a fanteziei
  • un produs de calitate franţuzesc
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*47*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoz

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...