Masă de picnic cu două bănci pentru căsuță Smoby cu posibilitatea de a atașa o umbrelă de soare și un joc de societate cu filtru UV de la 24 luni

Detalii privind produsul

Măsuța de picnic pentru căsuțele Smoby va permite copiilor de la 2 ani să-și pregătească un loc lângă căsuța de grădină unde să stea cu fratii și prietenii. Măsuța de picnic cu bănci este realizată într-o combinație de culori gri-verde, aduce noi posibilităti de folosire a căsuței. Copiii vor aprecia un loc plăcut și de înaltă calitate unde să stea, măsuța de picnic oferă și posibilitatea de a atașa o umbrelă de soare și de a adăuga un joc de societate, datorită căruia copiii vor obține și mai mult confort și distracție în timpul jocului cu căsuța.

Măsuța de picnic și băncile au pereți durabili și sunt realizate folosind cel mai recent proces de fabricație Blow Molding, la fel ca toate căsuțele Smoby. Se caracterizează prin stabilitate ridicată și rezistență la condițiile meteorologice. Suprafata mesei de picnic este moale la atingere iar marginile rotunjite garantează siguranța maximă pentru copii în timpul jocului. Măsuța de grădină cu bănci are o suprafață protejata de un filtru UV, datorită caruia își va păstra culorile frumoase chiar și după o utilizare îndelungată.

Dimensiunile măsuței cu băanci sunt de 81*54*49 cm, în timp ce înălțimea mesei este de 49 cm. Permite asamblarea simplă și rapidă. Măsuța de picnic cu bănci, cu aspectul și functionalitatea sa originală franceză, dezvoltă imaginația si creativitatea copiilor, acestia se apropie de lumea adulților și învață să fie responsabili. Cu acest accesoriu, băieții și fetele își dezvoltă legăturile sociale, învață sa fie ospitalieri și totodată învață despre principiile mesei corecte. Copiii se joacă la aer curat, în timp ce pot desena, picta și își pot dezvolta abilitățile la masă.

Măsuța de picnic cu bănci este potrivită pentru căsuțele:

Umbrela de soare si jocul de societate nu sunt incluse in pachet. Masa de picnic cu bănci este ambalată într-o cutie clasică de carton. Producătorul francez Smoby produce de zeci de ani jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i protejați de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni81*54*49 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*83 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...