Atelier de lucru cu trei părți Black&Decker Mega Center Smoby inginerie mecanică instalații sanitare vopsitorie și tămplărie 100 accesorii 103 cm înalțime

Detalii privind produsul

Biroul de lucru cu trei părți Black&Decker Mega Center de la producătorul francez Smoby va încânta toți copiii, și în special băieții de la 3 ani, cărora le place să joace jocuri de ocupații tehnice. Când lucrează de-a instalatori, mecanici și tâmplari, aceștia se pot baza pe un set bogat de 100 de accesorii, inclusiv un burghiu mecanic cu 2 atașamente, clește, un fierăstrău, o șurubelniță, chei de asamblare, un ciocan, o rolă de vopsea, o menghină, șuruburi, cuie, piese de coducte, rafturi pentru piese mici și diverse piese de asamblare. Măsuța de lucru cu 3 suprafete de joc este prevăzută cu roți pentru mișcare ușoara și deschiderea părților laterale, astfel încât poate fi usor desfăcută și pliată în câteva secunde.

Partea din mijloc este rezervată lucrărilor mecanice, copilul învață să lucreze cu menghina, ciocanul, cuiele, să măsoare piesele cu o riglă mecanică și să asambleze o mașină de jucărie conform instrucțiunilor. Ei își dezvoltă pe deplin abilitățile motorice, cunoaște instrumente noi și cum să le folosească corect. Peretele din spate este prevazut cu un sistem de agatare pentru scule de lucru si o zona de depozitare a pieselor mici, astfel incat copilul sa aiba mereu la indemana accesoriile necesare. Meșterii vor fi încântați și de tabla practică pe care pot desena cu cretă și pe care pot scrie, precum și de rafturile practice de sub suprafața de lucru.

Piesa de instalații sanitare și de vopsire constă dintr-o chiuvetă, o rolă de vopsea, un dozator de săpun și un perete cu orificii de montare pe care copilul poate încerca instalarea țevilor, având în același timp la dispoziție instrucțiuni din imagine. El va putea lansa mingea prin țeava finită și va vedea dacă ajunge la destinație. În timpul construcției conductei, copiii vor putea încerca diferite metode de asamblare și astfel își vor dezvolta pe deplin viziunea spațială și imaginația tehnică.

Secția de tâmplărie este destinată tuturor copiilor care doresc să învețe să lucreze cu lemnul. Micii tâmplari și dulgheri vor fi încântați de fierăstrăul circular de masă, cu care vor învăța să taie piesele din lemn cu ajutorul unui mecanism de alunecare. Ferăstrăul circular arată foarte realist, copiii vor folosi și fierăstrăul practic atunci când lucrează cu lemnul, pe care îl pot agăța pe marginea mesei. Partea din tâmplărie are și un mic raft pentru piese mici, pe care dulgherii le pot pune după muncă.

Dimensiunile atelierului sunt de 56*34*103 cm. Este foarte important să-i ghidați pe copiii mici să se joace de-a meseriile adulților. Într-un mod jucăuș, ei abordează lumea adulților, încearcă și descoperă ce presupune munca unui meșter. Prin atelierul pentru copii se dezvoltă abilitățile motorice, gândirea logică și concentrarea. Ei învață să rezolve mai repede problemele, să împartă sarcinile de asamblare atunci când se joacă cu mai mulți copii, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să câștige încrederea în sine.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni56*34*103 cm
Inaltimea produsului103 cm
Dimensiunile ambalajului59*26*75 cm
Lungime intreaga56 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,26 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...