Masă de lucru Black&Decker Premier Etabli Smoby cu 20 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru Smoby Black&Decker Premier Etabli de jucărie cu scule este o jucărie ideală pentru copiii mici, care adoră să ajute la treburile casnice. Masa de lucru este fabricată din plastic de calitate excelentă, care este rezistent, totuşi catifelat la atingere. Designul cu culorile roşu şi alb arată ca şi designul unui atelier adevărat de lucru. Culoarea roşie conferă eleganţă măsuţei de lucru. Structura sa este făcută în formă de X, iar blatul de lucru este dreaptă. Astfel măsuţa mică este puternică şi stabilă. Are o proiectare ergonomică, prin urmare copilul va putea ţine accesoriile cu încredere şi se va putea juca cu ele. La producţie au acordat atenţie la rotunjirea marginilor, prin urmare joaca cu masa de lucru oferă o maximă siguranţă.

Pe suprafaţa de lucru au primit loc diferite unelte pentru micii meseriaşi. Lateral se află şi un suport pentru maşina mecanică de găurit. Suprafaţa de lucru este plină de găuri în care pot fi înșurubate șuruburile cu ajutorul unei şurubelniţe sau unei maşini de găurit. Pe suprafața de lucru, cele mai multe unelte sunt disponibile într-o gamă largă - în total 20 de accesorii. Ciocan, fierăstrău, fişier, şuruburi, şurubelniţă, maşină mecanică de găurit şi motocicletă mică. Aceasta poate fi demontată, apoi reasamblată cu ajutorul uneltelor. Banca de lucru conţine şi o menghină, care este ideală pentru a fixa motocicleta mică.

Folosirea unui astfel de joc dezvoltă abilităţile motrice ale copilului, care cu siguranţă va fi utilă în viitor. Banca de lucru Black&Decker Premier Etabli, de la compania franceză Smoby, are un design splendid şi se potriveşte celor mai stricte standarde europene. Este recomandată, în primul rând, băieţilor de la vârsta de 3 ani. Este compactă, iar la nevoie se poate depozita cu uşurinţă. Are o înălţime de 61 cm, o lăţime de 57 cm şi o lungime de 42 cm. Cu această măsuţă de lucru, copilul dvs. se va putea juca cu prietenii lui, cu ajutorul căruia îşi va îmbunătăţi comportamentul social şi simţul pentru munca în echipă. În plus, va avea parte de o mulțime de distracție și va învăța o mulțime de lucruri noi.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni61*42*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului46*13*59 cm
Greutate1,69 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...