Masă de lucru Black&Decker Devil Workmate 3 în 1 Smoby pliabilă, pe roţi cu 18 accesorii

Detalii privind produsul

Masa de lucru Black&Decker Smooby este un set de unelte de lucru într-o valiză practică, cu suport și finisaj gri. Este potrivită pentru băieți de la 3 ani. Include cele mai importante instrumente pentru reparații, ceea ce garantează ore pline de distracție și meșterire pentru micii zburdalnici și meșteri. Printre cele 6 accesorii veți veți găsi un fierăstrău, o șurubelniță, un clește, un ciocan și o cheie. Este o jucărie atemporală pentru băieți, cu design original în ambalaj practic. Prin intermediul valizei cu unelte pentru copii, băieții învață despre modul cum pot fi utilizate instrumentele de lucru și tot ce este necesar la diferite reparații. 

Cei mici sunt foarte pasionați de uneltele de lucru, deoarece astfel se vor apropia de lumea adulţilor. Este necesar să îi îndrumăm pe cei mai mici copii să se joace de-a adulți. În mod jucăuș, ei se apropie de lumea reală, explorând și descoperind ceea ce înseamnă viața unui astfel de reparator. Prin setul de reparații pentru copii, sunt dezvoltate abilitățile motorice și abilitățile de deplasare. Utilizarea instrumentelor susține și dezvoltă gândirea logică și concentrarea. Ei descoperă, examinează, repară, distrug, sau asamblează. Toate aceste opțiuni de joacă, distracție și învățare jucăușă oferă această jucărie de lucru Smoby pentru băieți cu design original.

Smoby este o firmă franțuzească care se ocupă cu furnizarea jucăriilor din plastic pentru copii de calitate excepţională, cu un design realistic. Plastciul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, şi în acelaş timp şi plăcut şi neted, şi delicat la atingere. Fiecare jucărie Smoby are colţurile rotunjite, astfel copii se vor simţi mereu în siguranţă. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor Smoby din plastic, impulsionează imaginaţia şi fantezia copiilor. Preocupă atenţia fiecărui copil, de aceea este un cadou perfect pentru micii meşteri. Datorită procesului de fabricare, care este supravegheat cu mare severitate, jucăriile Smoby se potrivesc celor mai înalte cerinţe referitoare la siguranţă. Smoby este o garanţie pentru calitatea franțuzească, pentru designul unic şi pentru produsele unice, care ies în evidenţă pe pieţele europene.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni30*32*58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...