Masă de lucru Black&Decker Devil Workmate 3 în 1 Smoby pliabilă, pe roţi cu 18 accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru Smoby Devil Workmate este un atelier de lucru cu masă, un cărucior de lucru şi o valiză de unelte în acelaş timp. Aceasta este o jucărie splendidă cu funcţii multiple, care este recomandată băieţilor de la vârsta de 3 ani. Este o jucărie foarte interesantă, practică şi distractivă pentru micii meseriaşi. Atelierul pentru băieţi este uşor de pliat, iar datorită roţilor sale, este uşor de transportat. Are în total 18 accesorii, ceea ce vor garanta distracţia micuţilor ore întregi, dar vor ajuta şi ca cei mici să înveţe într-un mod jucăuş, cum să folosească uneltele şi cum să repare diferite obiecte. În afara sculelor, setul mai conţine şuruburi, piuliţe şi o menghină. Masa de lucru, căruciorul şi atelierul în acelaş timp, care are 2 roţi pentru o transportare uşoară, este fabricată din plastic de calitate excelentă, cu o suprafaţă netedă.

Este foarte important să prezentăm pentru cei mai mici copii jocurile de rol de-a meseriaş. Astfel, într-un mod jucăuş, copiii se vor apropia de lumea adulţilor, vor încerca şi vor descoperi ce înseamnă să devină mecanici adevăraţi. Uneltele pentru copii ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a abilităţilor de mişcare. Utilizarea uneltelor încurajează, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentraţiei. În cazul în care copiii repară ceva în casă sau afară într-un mod jucăuş, fantezia şi creativitatea lor se dezvoltă. Cercetează, examinează, repară, dezasamblează şi asamblează lucruri. Acest set frumos de lucru pentru băieţi, cu un design original de la Smoby, asigură copiilor numeroase oportunităţi pentru joacă, pentru un învăţat distractiv şi jucăuş.

Smoby este o companie franceză renumită care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate din plastic pentru copii. Plasticul folosit la producerea jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, totuşi plăcut şi catifelat la atingere. Pentru o siguranţă sporită şi pentru a evita rănirile, marginile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor Smoby din plastic dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Va atrage atenţia fiecărui copilaş, de aceea se dovedeşte a fi un cadou ideal pentru fiecare mic meseriaş. La finalul procesului de producţie se află o jucărie care îndeplineşte cele mai severe standarde de siguranţă. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni30*32*58 cm
Dimensiunile ambalajului38*19*58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...