Bancă de lucru Avioane Smoby cu maşină mecanică de găurit, cu avion mic Dusty şi cu 20 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru de jucărie Smoby Planes (Avioane) este un joc minunat şi realizat cu detalii. Este ideală pentru băieţii care adoră să meşterească şi care adoră avioanele. Întreaga măsuţă şi accesoriile sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Este vorba despre un material de plastic care este durabil, prin urmare va rezista mulţi ani. În acelaş timp, acesta este inofensiv pentru sănăatte şi catifelat la atingere. Este fabricată în combinaţia culorilor frumoase de portocaliu, negru şi argintiu. Aspectul acesteia este completată de componente albastre, care revitalizează întregul atelier. Banca de lucru stă pe patru picioare care este întărită de o structură X. Prin urmare aceasta este solidă şi stabilă. Micuţul dvs. va putea crea diferite lucruri şi va putea efectua întreţinerea unui avion mic. Jos, între picioarele mesei, se află un raft pentru jucării sau pentru alte lucruri mici. Suprafaţa de lucru spaţioasă a mesei este ideală pentru lucru cu aceste scule.

Sculele au proiectare ergonomică, prin urmare sunt perfecte pentru mânuţele micuţilor. Micuţul le va putea prinde corect şi se va putea juca cu ele. În partea dreaptă, pe suprafaţa de lucru, se află nişte orificii în care pot fi montate şuruburi. Aici, micuţul va putea exersa îndemânarea lui. Tot în partea dreaptă se află o menghină mică pentru prinderea avionului mic. Avionul poate fi dezasamblat în 12 piese, apoi poate fi asamblat din nou în starea sa iniţială cu ajutorul uneltelor. În mijlocul suprafeţei de lucru are loc şi o pistă de aterizare, unde avionul va putea decola şi ateriza. Deasupra suprafeţei de lucru există şi un panel vertical, pe care pot fi agăţate sculele micuţului. În partea dreaptă a panoului se află un radar cu ajutorul căruia micuţul se va putea familiariza cu secretele de navigație și de zbor. În partea stângă se află un suport pentru burghiul mecanic. Acesta poate pornit foarte simplu prin apăsarea unui buton. Micul meseriaş va putea înşuruba şi asambla diferite părţi sau va putea dezasambla avionul, de care trebuie să aibă grijă înainte de fiecare decolare.

Banca de lucru Avioane este un joc foarte frumos, complex şi realizat cu precizitate, de la compania franceză Smoby a cărei tradiție îndelungată garantează cea mai înaltă calitate europeană. Este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile sale sunt 49*27*75 cm. Accesoriile includ unelte cum este de ex. cleştele combinat, şurubelniţa sau cheia franceză - în total 20 de accesorii. Micuţul se va putea juca cu avionul, se va putea ocupa de întreţinerea acestuia şi va putea învăţa lucruri noi despre zbor. În plus va dobândi abilităţi motrice şi simţ pentru lucrul manual, care vor fi foarte importante la o vârstă mai mare. Îşi va putea folosi fantezia cu ajutorul sculelor şi se va distra multe ore. Se vor putea alătura jocului chiar şi prietenii lui. Unul va putea fi pilotul, iar celălalt va putea fi mecanicul. Un astfel de joc ajută la dezvoltarea sentimentului social şi a muncii în echipă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*27*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...