Masă de lucru Avioane Fire&Rescue Aero Smoby cu maşină mecanică de găurit, cu avion mic Dusty şi cu 22 de accesorii

Detalii privind produsul

Masa de lucru Smoby Avioane Fire&Rescue Aero este un joc ideal pentru micii mecanici. Întreaga măsuţă de lucru şi accesoriile sale sunt fabricate din plastic de calitate excelentă care este foarte rezistent, totuşi plăcut la atingere. Această măsuţă este o noutate şi este foarte populară în rândul băieţilor. Stă pe patru picioare întărite, prin urmare este puternică şi stabilă. Este realizată în combinaţia frumoasă a culorilor portocaliu, gri şi negru, cu accesorii albastre, care vor învigora întregul atelier. Sub blatul de lucru se află chiar şi un raft unde micul meseriaş va putea depozita jucăriile sau uneltele sale.

Pe suprafaţa de lucru are loc şi o pistă de aterizare pentru avionul pompier Dusty din povestea cunoscută şi populară Disney Avioane care este adorată de copii. De asemenea, masa de lucru conţine un panou gri, pe care copilul va putea agăţa uneltele de lucru. În partea stângă se află un suport pentru o maşină mecanică de găurit care funcţionează cu o apăsare simplă a butonului. În partea dreaptă se află un dispozitiv de navigare, astfel micuţul îşi va putea exersa abilităţile de navigare şi va putea cunoaşte secretele aviaţiei. Sub acesta se află o menghină mică în care poate fi fixată avionul în caz că micuţul doreşte să o dezasambleze, apoi să o asambleze cu ajutorul maşinii mecanice de găurit. Echipamentul include un clește combinat, o șurubelniță, șuruburi și multe altele - în total 22 de bucăţi de accesorii.

Atelierul de lucru Avioane Fire&Rescue Areo este un joc nou, modern şi splendid de la compania franceză Smoby, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Este recomandată, în primul rând, băieţilor de la vârsta de 3 ani. Măsuţa este compactă, iar la nevoie poate fi depozitată cu uşurinţă. Înălțimea sa este 75 cm, lăţimea sa este 49 cm şi lungimea sa este 27 cm. Cu acest atelier şi avion mic Dusty, copilul va avea parte de o mulţime de distracţie. În plus, utilizarea jocului susține dezvoltarea abilităților motrice și, de asemenea, învață copiii despre aviație și mecanică.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*27*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Inaltimea blatului43 cm
Dimensiunile ambalajului59*13*59 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,38 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...