Masă de înfăşat pentru păpuşi Nursery Écoiffier cu baie şi loc de luat masa

Detalii privind produsul

Masa pentru înfâșat păpuși Nursery Écoiffier este un centru multifuncțional pentru păpuși, care va bucuraa toți copii de la 1 la 5 ani. Jucăria originală în nuanțe frumoase de roz, roz deschis și alb oferă micilor mămici totul necesar pentru îngrijirea păpușilor. Suportul pentru înfâșat cu carusel vesel, scaun de masă cu accesorii, ghiuvetă cu duș, cădiță cu șampon și un cântar. Din setul de jucării nu lipsește piaptănul, termomentrul sau sticla pentru hrănit. Setul pentru păpușa Nursery oferă copiilor până la 13 accesorii, cu care se vor distra la maxim. Suportul de înfâșat cu baie și colțpentru luat masa este potrivit pentru păpuși de 32 cm.

Măsuța multifuncțională pentru păpuși, este accesoriul ideal pentru fiecare cameră a fetițelor. Măsuța stă pe patru picioare rezistente și este foarte stabilă. Fetițele se vor îndrăgosti de acest set de jucării, deoarece le permite să joace într-o varietate de moduri. Setul nu include păpușă. Îngrijirea păpușilor face parte din joaca cu păpușile, când copiii își imită părinții. Dimensiunile mesei sunt de 55*51*53 cm, înălțimea totală este de 53 cm.

Joaca copiilor cu păpușile dezvoltă abilități cognitive, motorii și independența copilului. Copiii iubesc să pretindă că păpușa lor este reală. Ei le hrănesc, le fac baie, le îngrijesc şi le pun la somn. Pe propria păpușă învață cum să o îmbrace și dezbrace, lucru pe care mai târziu, îl practică pe ei înșine. Jocul cu păpuşile are un rol foarte important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi în formarea limbajului. Écoiffier este un producător francez de jucării de înaltă calitate. Materialele din plastic sunt de înaltă calitate, durabile, ușoare și moi pentru degetele delicate ale copiilor. Prin faptul că micuții se joacă și se ocupă de păpușa lor, devin ei înșiși mai independenți.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni55*51*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*47 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,8 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...