Fotbal de masă din lemn Click&Goal Soccer Table Smoby pliabil și asamblabil în 10 minute cu 2 mingiuțe de la 8 ani

Detalii privind produsul

Masa de fotbal din lemn de la producătorul franțuzesc Smoby, este un accesoriu sportiv de top pentru fiecare gospodărie, cu care copiii de la 8 ani se vor distra la maxim. Frumoasa masă din lemn arată atemporal și modern, are o structură solidă din lemn. O puteți folosi nu numai acasă, dar o puteți lua și în vizite la prieteni - datorită unui sistem bine gândit, poate fi pliată în doar în 10 minute. Patru stâlpi telescopici cu mânere negre confortabile permit controlul foarte ușor al figurinelor jucătorilor de fotbal în tricouri colorate marcate cu numere. Masa de fotbal este potrivită pentru 2-4 jucători de fotbal. Masa are încorporată o prindere de mingi, precum și contoare de goluri pe ambele părți.

Pachetul include și 2 mingi de plută, care nu pot lipsi meciurilor interesante de fotbal. Fotbalul de masă este ani de zile popular, atât printre copii cât și printre adulți. În timpul jocului, băieții și fetele își practică reflexele într-un mod distractiv, când încearcă să nimerească poarta, își antrenează precizia și abilitatea. Fotbalul de masă este foarte bine echilibrat, nu numai că va distra copiii, dar și adulții se pot juca cu aceștia. Masa din lemn natural, este poziționată pe 4 picioare solide, suprafața sa fiind plăcută la atingere. Dimensiunile mesei de joacă sunt 97*94*82 cm, în timp ce înălțimea totală este de 82 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 8 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni97*94*82 cm
Inaltimea produsului82 cm
Dimensiunile ambalajului104*35*21 cm
Lungime intreaga97 cm
MecanicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate15,7 / 17,5 kg
Culoareamaro
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...