Masă de fotbal Challenger Smoby cu 2 mingi de la vârsta de 6 ani albastru-roşu de la 6 ani

Detalii privind produsul

Masa de fotbal, Smoby Challenger este o jucărie fantastică cu, care copii vor putea experimenta vraja fotbalului, numai în cazul în care nu se joacă în aer liber. Aceasta este potrivită copiilor de la 6 ani. Masa de fotbal conține 2 mingiuţe, care nu pot lipsi de la jocurile de fotbal incitante. Pachetul include un set de fotbal cu balize și mingi și acestea vor dubla distracția copiilor. Designul mesei de fotbal este robust, pentru un aspect dinamic, dar totodată modern și colorat, astfel că, va deveni un accesoriu minunat pentru orice cameră de joacă sau de copii. Suprafața de joacă este de 74 x 47 cm, iar culoarea sa verde ne amintește de adevărata iarbă. Mânerele sunt confortabile și nu alunecă, iar în spatele porților se află și un panou de scoruri. Aceasta este o jucărie minunată, masivă, care oferă o joacă și un timp de competiție îndelungat și distractiv pentru întreaga familie. Chemați-vă rudele și prietenii apropiați la un concurs cu jocurile de sport și veți vedea în timpul concursuluui cât de repede și în ce mod distractiv va trece timpul.

Masa de fotbal Smoby s-a fabricat din material de cea mai bună calitate, astfel aceasta este foarte sigură și maxim de stabilă. Designul său modern, detaliile minunate și mingile nelipsite vor face ca fiecare membru al familiei să fie captivat de joc. Mărimea mesei de fotbal este de 106 x 69 x 74cm. Prin joaca cu masa de fotbal copiilor li-i se dezvoltă motorica fină, concentrarea și răbdarea. Ei se vor familiariza cu necesitatea respectării regulilor și cu regulile de bază ale jocului. Prin masa de fotbal, copii sunt îndemnați la o concurență sănătoasă prin care vor învăța să devină  buni, sau chiar cei mai buni. Aceasta este o jucărie minunată cu ajutorul căreia copii se vor dezvolta într-un mod jucăuș și se vor distra cu prietenii pentru un timp îndelungat, așadar nu  stați pe gânduri și achiziționați-o și dumnevoastră.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic, jucării de o calitate excepţională şi cu un design realistic. Plasticul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut, neted şi moale la atingere. Fiecare jucărie Smoby pentru copii are colţurile rotunjite, pentru ca, în timpul jocului distractiv copii să fie tot timpul în siguranţă şi să nu fie ameninţaţi de pericolul accidentării. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează şi dezvoltă imaginația şi fantezia copiilor. Aceasta va capta atenţia fiecărui copilaş și astfel această masă va fi un cadou minunat pentru micii fotbalişti. Jucăriile Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă datorită procesului de fabricaţie strict constrolatSmoby garantează calitatea franţuzească, designul original şi produsul unic, care se remarcă pe piaţa europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni106*69*74 cm
Inaltimea produsului74 cm
Dimensiunile ambalajului105*56*11 cm
Lungime intreaga106 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate7,70 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...