Masă de călcat Aqua Clean Smoby cu fier de călcat electric și 10 accesorii turcoaz

Detalii privind produsul

Masa de călcat Aqua Clean cu, călcător electronic este o jucărie minunată pentru fiecare copil căruia îi place să ajute de la 3 ani. Masa de călcat oferă o senzație modernă și precum cea reală, va cuceri privirea copiilor de la prima vedere. Structura sa puternică se poate plia ușor. Aceasta s-a fabricat în culoare de turcoaz, care va transforma fiecare cameră de copil într-una mai unică. Suprafața acesteia este decorată cu picături colorate de apă, care ajută ca, călcatul să fie o experiență mai distractivă și plăcută. Dimensiunea mesei de călcat este de 69*23*49 cm, înălțimea suprafeței mesei de călcat este de 49 cm. Partea mesei este suportul călcătorului, care imită aburii.

Suprafața mesei de călcat este stabilă și netedă, plăcută la atingere, care garantează distracția copiilor dumneavoastră pentru un timp îndelungat și fără întrerupere. Masa de călcat oferă o senzație foarte autentică datorită materialului său din plastic de calitate și rezistent. Setul de călcat conține un călcător electronic Clean, care este imitația călcătorului real, 2 umerașe portocalii pentru atârnarea hainelor călcate și 5 cleme în formă de floare pentru haine. Călcătorul s-a fabricat în culoare de turcoaz așa ca și masa de călcat astfel că va forma o pereche perfectă cu masa. Călcătorul este imitația reală a unui aparat real, la care copii vor putea regla și temperatura potrivită pentru călcat. Călcătorul funcționează cu 2 baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj.

Călcătorul electronic Clean cu sunet va transforma călcatul într-unul real. Sunetul de aburi se poate auzi pe calcător după apăsarea butonului de pe acesta. După câteva secunde sunetul de aburi se va opri automat. Cu ajutorul setului copii își vor putea călca perfect hăinuțele precum o fac și mamele lor. Călcatul în comun nu este doar distractivă, ci îl va și obișnui treptat pe copilaș cu, curățenia începând de la o vârstă mică. În spatele producătorului franțuzesc renumit Smoby, care fabrică jucării de calitate stau mulți ani de tradiție. Produsele sale corespund cu standardele europene de siguranță și de calitate. 

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni69*23*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului37*12*72 cm
Lungime intreaga69 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,7 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...