Fier de călcat cu masă de călcat Bubble Clean Écoiffier cu două accesorii albastru-verde de la 12 luni

Detalii privind produsul

Căutați masă de călcat cu fier de călcat? Setul avantajos format din fier de călcat cu masă de călcat Clean Home Écoiffier și două accesorii este o jucărie frumoasă, care este potrivită pentru micile ajutoare, începând de la 12 luni. Setul de jucării este de culoare albastru și verde, iar jucăriile se asortează perfect între ele datorită designului franțuzesc modern. Masa de călcat este pliabilă și nu ocupă mult spațiu. Copiii se vor bucura de masa de călcat cu fierul de călcat, cu care se vor distra în siguranță, fără să vă mai faceți griji.

Fierul de călcat și masa de călcat pentru copii sunt realizate din materiale de plastic de înaltă calitate și durabile. Fierul de căclat are un loc special pe masa de călcat, unde poate fi plasat de către copii după joacă. Datorită jocului cu acest set, atât băieții cât și fetele își vor dezvolta abilitățile motorice fine și abilitățile de mișcare. Cu aceste jucării casnice, se pot juca în același timp, de asemenea, mai mulți copii care își vor dezvolta și abilitățile de comunicare, imaginația și creativitatea. Dimensiunile mesei de călcat pentru copii sunt 54*21*53 cm.

Écoiffier este un producător franțuzesc care produce jucării de înaltă calitate în conformitate cu standardele europene. Este cunoscut pentru accentul pus pe designul atractiv și modern și pe fabricarea precisă a jucăriilor sale.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni54*21*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Dimensiunile ambalajului66*60*56 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,05 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...