Masă de călcat 100% Chef Écoiffier cu cărucior de curăţenie şi 10 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul  de curăţenie  Écoiffier 100% Chef Cool Cook, care este alcătuit dintr-o  masă de călcat şi maşină de curăţare , nu poate lipsi din nicio gospodărie a gospodinelor mici. Acest set de curăţenie, împreună cu masa de călcat şi un călcător pentru fetiţe are culoarea de verde-roşu și  este potrivit începând de la vârsta de 18 luni , acesta mai este potrivit la mai multe jucării. Datorită culorilor şi aspectului său modern, mașina de curățare  se potriveşte perfect cu masa de călcat şi cu accesoriile. Setul conţine 10 accesorii, care nu pot lipsi în timpul curăţeniei. Se pot găsi găleata cu un mop, lopata mică, mătura cu perie, care sunt aşezate pe partea laterală a maşinei, astfel că acestea sunt şi la îndemână.

Pe raftul de sus se află praful de curăţare şi cârpele pentru curăţare. Mopul şi mătura mare îşi au locul pe maşină. Sacul de gunoi este aşezat pe partea din spate a maşinii. Mânerul practic ajută la transportarea uşoară a maşinii. Accesoriile maşinii se armonizează prin culori. Mărimile maşinii sunt: 31*36*58 cm, înălţimea totală este 58 cm. Setul de curăţenie este alcătuit dintr-o masă de călcat cu un călcător. Cu acest set copii nu numai că se vor distra bine, ci vor și putea învăţa bazele obiceiurilor de igienă.

Atât montarea, cât şi demontarea mesei de călcat este foarte uşoară, astfel că se poate economisi spaţiu. Demontata, mărimea mașinii este: 54*21*53 cm.  Pe masa de călcat se află călcătorul,care are un design modern şi real. Setul de jucării pentru copii Écoiffier cu masă de călcat, călcător, accesorii şi o maşină de curăţare este accesoriul ideal pentru a prinde drag de curăţenie. Setul corespunde standardelor de calitate şi siguranţă europeană. Producătorul de jucării a companiei Écoiffier este garanţia calităţii.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni31*36*58 cm, 54*21*53 cm
Inaltimea produsului58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,40 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...