Masă de călcat Smoby cu călcător electronic Tefal

Detalii privind produsul

Masa de călcat cu călcător electronic Smoby pentru copii este ideală pentru gospdarii mici de la 3 ani. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate și durabile din material de plastic, masa de călcat pentru copii pare foarte autentică. Masa de călcat este solidă, iar suprafața acesteia este plăcută la atingere asigurând o distracție plăcută și distractivă copiilor dumneavoastră. De asemenea setul de călcat include 9 accesorii, care îi fac micuțului dumneavoastră călcatul mai ușor și mai plăcut. Cu călcătorul electronic Tefal cu sunet, călcatul va fi precum cel real. Călcând împreună creați un obicie bun pentru copii dumneavoastră și le veți arăta că și călcatul poate fi de asemenea distractiv. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit cu o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor de înaltă calitate pentru copii dumneavoastră. Toate jucăriile îndeplinesc cerințele europene de calitate și siguranță. Dimensiunile mesei de călcat pentru copii sunt de 69*49*23 cm. Masa de călcat pentru copii este realizată într-o combinație de culori albastru-verde-alb, care se potrivesc perfect împreună. Masa de călcat pentru copii este foarte modernă și arată precum cea reală. Masa pentru copii are o construcție solidă și poate fi ușor pliată. Suprafața mesei de călcat este decorată cu motiv frumos făcând călcatul mult mai distractiv și mai plăcut pentru copii. Masa de călcat are de asemenea un suport pentru așezarea călcătorului și spațiu pentru fixarea clemelor. Călcătorul electronic Tefal este o imitație reală a originalului. 

Precum și masa de călcat călcătorul este de asemenea într-o combinație de culori alb-verde-albastru, care fac să pară frumos împreună. Călcătorul funcționează cu 2 baterii AA/LR6, are buton de pornire și oprire, emite sunete și lumini în timpul călcatului ca un călcător real. Setul de călcat pentru copii este de asemenea completat cu două umerașe practice verzi, pe care copii își pot atârna hainele călcate. În plus ei pot folosi 5 cleme în formă de ursuleț albastru, care își au locul lor pe masa de călcat. O parte din setul de călcat pentru copii include de asemenea un pulverizator. Datorită mesei de călcat cu călcătorul electronic Tefal copii își pot călca hainele la fel ca mamele lor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni69*23*49 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...