Masă de călcat Smoby cu călcător electronic Tefal cu 9 accesorii bej

Detalii privind produsul

Masa de călcat Smoby pentru copii și călcătorul electronic pentru copii sunt fabricate pentru toți copii cărora le place să ajute la călcat și își doresc să aibă propriul lor set de călcat. Aceasta este o jucărie ideală pentru toți micii ajutători de la vârsta de 3 ani. Masa de călcat are o construcție solidă și o suprafață plăcută la atingere asigurând distracția pentru un timp îndelungat și plăcut pentru copii dumneavoastră. De asemenea în setul de călcat sunt incluse 9 accesorii de călcat care fac călcatul mai ușor și mai plăcut. Cu călcătorul electronic Tefal cu sunet, călcatul va fi ca unul real. Datorită caracteristicilor și designului său călcătorul Tefal Avantis 120 pentru copii este aproape imposibil de distins de un călcător adevărat. Folosirea materialelor de înaltă calitate și materialele din plastic durabile permit un aspect autentic al mesei de călcat și al călcătorului pentru copii. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit cu o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor de înaltă calitate pentru copii dumneavoastră. Toate jucăriile îndeplinesc criteriile europene de calitate și siguranță. Cu o masă de călcat Tefal pentru copii, copii își pot călca hainele la fel ca mamele lor. Dimensiunile mesei de călcat pentru copii sunt de 69*49*23 cm. Masa de călcat pentru copii este realizată într-o combinație de culori crem și alb, care se potrivesc perfect împreună. Masa pentru copii este stabilă și ușor de montat și de demontat. Masa de călcat pentru copii este foarte modernă și arată foarte real. Suprafața mesei de călcat este decorată cu motive minunate de flori portocalii făcând astfel călcatul pentru copii mult mai distractiv și mai plăcut. Masa de călcat are de asemenea un suport pentru așezarea călcătorului și spațiu pentru fixarea clemelor. 

O parte din echipamentul de călcat este de asemenea un călcător electronic Tefal Avantis 120, care este o imitație reală a celui original. Ca și masa de călcat călcătorul este fabricat într-o culoare crem-alb făcând-o împreună într-o nuanță frumoasă. Călcătorul funcționează cu 2 baterii AA/LR6, are butoane de pornire și oprire, emite sunete și luminează la călcat precum un călcător real. Acesta include de asemenea un buton, care simbolizează călcător cu aburi și un buton pentru reglarea temperaturii. Setul de călcat pentru copii este de asemenea completat cu două umerașe practice, de culoare portocalie pe care copii pot atârna hainele călcate. În plus ei pot folosi 5 cleme în formă de floare de culoare portocalie, care au locul lor pe masa de călcat. O parte din echipamentul de călcat pentru copii este de asemenea un pulverizator. Călcând împreună veți crea un obicei pentru copii dumneavoastră și le veți putea arăta că și călcatul poate fi distractiv.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni69*49*23 cm
Dimensiunile ambalajului35*12*70 cm
Greutate1,80 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...