Masă pentru desenat și creație My Very First Desk Maxi Abrick Ecoiffier cu scăunel și cărți de colorat cu cuburi de la 12-36 luni

Detalii privind produsul

Masă pentru desenat și creație My Very First Desk Maxi Abrick de la producătorul franțuzesc Écoiffier este un cadou excelent pentru toți copiii creativi de la 1 la 3 ani. Măsuța verde-albă cu detalii albastre este decorată cu poze ale animalelor vesele, litere și cifre colorate. La masa didactică pot fi conectate 4 cuburi mari, cu care copilul învață să recunoască diferite culori, numere și să cunoască animale noi. Cărțile vesele de colorat cu creioane îi vor ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorice, imaginația și creativitatea. Accesoriile individuale pentru desen și pictură pot fi depozitate într-un pahar roșu, pe un raft sau într-un sertar albastru.

Scaunul fără spătar cu înălțimea de 20 cm va avea grijă de confortul copilului, pe care copilul poate sta chiar și după mult timp. Masa creativă este realizată din materiale de plastic de înaltă calitate și stă pe 4 picioare ferme și stabile. Va oferi copiilor suficient spațiu pentru a-și dezvolta talentele artistice în orice activitate creativă. Când se joacă de-a elevii și profesorii, aceștia dobândesc și obiceiurile corecte de predare. Dimensiunile mesei sunt 43*20*48 cm, deci nu ocupă mult spațiu și decorează fiecare cameră a copiilor. Este adaptată la nevoile celor mai mici copii, care se vor distra cu ea ani de zile.

De ani de zile, producătorul franțuzesc Écoiffier aduce copiilor jucării de calitate care îndeplinesc cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care jucăriile Écoiffier sunt potrivite și pentru cei mai mici copii. În lumea în care întâlnim cel mai adesea produse fabricate în China, producătorul francez diferă semnificativ prin designul său original, influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni43*20*48 cm / 20*20*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,83 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...