Magazin Hello Kitty Écoiffier cu 25 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Magazinul Hello Kitty pentru copii este o jucărie frumoasă pentru fete de la vârsta de 18 luni, cărora le place să se joace de-a vânzătorul. Combinația de culori alb-roșu și motivul pisicii populare Hello Kitty îl va atrage pe fiecare vânzător mic și magazinul va deveni de asemenea un decor frumos în camera copiilor. Acest stand cu legume și fructe este fabricat din material de înaltă calitate și durabil astfel încât acesta să reziste mult timp. În același timp este plăcut la atingere și moale cu pielea. Standul de vânzări se află pe, patru picioare, care sunt conectate împreună printr-un un raft de depozitare făcându-l foarte robust și stabil. Magazinul Hello Kitty pentru copii are în total 25 de accesorii, care fac jocul foarte real pentru vânzători și clienți.

Raftul inferior servește pentru a pune jos un coș de cumpărături, care are un mâner fabricat pentru mânuțele copiilor, iar copilul îl va prinde cu încredere și corect. Coșul de cumpărături se potrivește în întregul magazin. Pe, partea de sus se află un pult, pe care sunt descărcate mărfurile. În compartimentele adânci vor fi depozitate legume și fructe și există de asemenea o etichetă de preț cu un model frumos de un anumit tip de legume și fructe. Standul este decorat cu o vază de flori și o umbrelă de soare portocalie. Dimensiunea jucăriei pentru fete este de 52*27*66,5 cm. 

Magazinul de jucărie Hello Kitty pentru copii este o jucărie de înaltă calitate și cuprinzătoare de la producătorul franțuzesc Écoiffier, care garantează ca mai înaltă calitate europeană. Acesta este fabricat în culori frumoase și proaspete pentru fetițe. Jucăriile Écoiffier îndeplinesc cele mai înalte criterii europene astfel încât acestea sunt de asemnea potrivite pentru cei mai mici copii. Acum când întâlnim cel mai adesea produse fabricate în China, francezul Écoiffier se diferențiază considerabil prin designul original, influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil. Acesta folosește materiale reciclabile, culori nedăunătoare sănătății, deci este o garanție a distracției, de asemenea siguranței la jocurile copiilor dumneavoastră. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*27*66,5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...