Magazin electronic și cântar Super Market Smoby cu o casă de marcat cu scanner și un cărucior cu 42 accesorii, înălțime 90 cm

Detalii privind produsul

Magazinul electronic cu cântar Super Market de la producatorul francez Smoby este un cadou perfect pentru băieții si fetele de la 3 ani. Supermarketul este realizat în culori originale de albastru, alb și bej, datorită cărora va decora fiecare cameră a copiilor. Magazinul are o casa de marcat, un cântar mecanic pentru cântarirea marfurilor, un terminal de plată, un ceas, un microfon și un scanner electronic de marfă care luminează și emite sunete la apasarea pe buton. Este o replică mică a unui supermarket adevărat cu o mulțime de bunuri care pot fi depozitate în rafturi și cutii.

În magazin se poate plăti și cu cardul de credit printr-un terminal de plată, de la care cumpărătorul va primi apoi bonul fiscal, cu lista de bunuri achiziționate. Monedele și bancnotele își au locul în casa de marcat integrată în casierie. Jucându-se cu magazinul, copiii ajung să cunoască principiul numărării și învață să înțeleagă valoarea banilor. Cănd fac cumpărături, cei mici își pun marfa într-un coș de cumpărături pe roți și, la fel ca într-un magazin adevărat, trebuie să pună și o monedă în cărucior. În total, în magazinul pentru copii există până la 42 de accesorii, inclusiv cutii cu alimente, fructe, legume, fursecuri, băuturi, monede și bancnote.

Dacă Supermarketul este deschis sau închis este indicat de tăbița deschis/închis (în engleză și franceză), pe care copilul stabilește în funcție de programul de deschidere. Dimensiunile totale ale Supermarketului sunt 60*60*90 cm, înălțimea lui totală este de 90 cm. Magazinul pentru copii Super Market este potrivit și pentru joaca mai multor copii, prieteni și frați. În timp ce se joacă, cei mici își dezvoltă abilitățile de comunicare și limbaj, învață să gândească logic și descoperă valoarea banilor. La manipularea accesoriilor, aceștia își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Astfel, cănd cei mici se vor juca jocuri de-a comercianți și clienții, se vor apropia de lumea adulților și vor dobândi simțul responsabilității. În același timp își vor dezvolta creativitatea și imaginația.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni60*60*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului50*24*70 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBatteries: 2x LR03 (not included)
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...