Alimentară şi magazin de flori Bubble Shop Écoiffier pe roţi cu 27 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Standul de legume cu flori Écoiffier Bubble Shop este o jucărie minunată pentru fiecare copilaș. care îmbracă cu plăcere rolul de vânzător mic. Produsul s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care rezistă ani, pe lângă aceasta este foarte plăcut, neted la atingere. Standul pentru copii conține 27 de accesorii. Imitațiile de alimente s-au fabricat într-un design precum cel real, formele lor sunt rotunjite. Elementul predominant al nivelului superior al standului de legume este vitrina mică minunată. Vitrina dispune de un acoperiș și stâlpi în care sunt așezate flori minunate. Pe suprafața stâlpilor este afișată lista de prețuri a produselor.

Partea standului este căruciorul cu două roţi de cumpărături solid și stabil. Roțile căruciorului rulează foarte ușor asigurând astfel mutarea ușoară a jucăriei. Standul  conține două nivele.  Pe nivelul inferior copilașul își va putea așeza jucăriile, dar aici și-a găsit loc și coșul roz de cumpărături, pe care copilașul îl va putea duce cu el dacă pornește la cumpărături sau la plimbare. Nivelul superior se folosește pentru vânzarea legumelor. Acesta s-a fabricat în formă de semicerc cu 4 compartimente, care vor împiedica căderea produselor. Printre oferte putem găsii roșii, ardei și multe altele. 

Produsul provine de la producătorul franțuzesc Écoiffier care dispune de mulți ani de tradiție în domeniul fabricării jucăriilor și garantează calitatea înaltă potrivită cu standardele europene. Întregul stand strălucește în combinația de portocaliu și roz. Datorită acesteia poate fi decorul minunat al fiecărei camere de copil.  Mânerul său ergonomic preia forma mânuțelor mici astfel că, copilașul dumneavoastră îl va putea prinde ușor și îl va putea duce oriunde cu el. Folosirea jucăriei este recomandată copiilor de la vârsta de 18 luni. Copilașul dumneavoastră își va putea chema cu îndrăzneală prietenii astfel că, până când unul îmbracă rolul de vânzător celălalt îmbracă rolul cumpărătorului. Cu aceasta li-i se dezvoltă copiilor sensibilitatea socială și abilitatea de comunicare. În timpul jocului nu numai că se vor distra, ci vor învăța și bazele matematicii. Dimensiunea standului de legume este de 52*33*65 cm. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni65*33*65 cm
Inaltimea produsului65 cm
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...