Joc Lotto Educa 24 de bucăţi animale de pe fermă

Detalii privind produsul

Loteria pentru copii este produsul producătorului spaniol Educa. Aceasta conține 24 de cărți de calitate și 4 table de joc cu imaginile minunate ale diferitelor animale de la fermă. Această loterie este recomandată atât băieţilor, cât şi fetițelor. Cărţile de loterie s-au fabricat din material puternic si flexibil, care nu se crestează şi nu se destramă. Jocul este potrivit pentru copii de 3 ani, dar cu acesta se va distra şi un adult. Acesta este ideal pentru 2-4 jucători.

Loteria este un joc relativ nou, cu reguli de joc foarte simple de la bingo. Jucătorii primesc diferite tabele de joc cu imagini diferite și cineva zice o carte aleatorie. Dacă imaginea se află pe tabla unui jucător aceasta va fi marcată (la un moment dat aceeași imagine poate fi pe mai multe tabele de joc ). Primul care marchează toate imaginile de pe tabla de joc va striga „lotto“. Copilaşul își va petrece timpul într-un mod distractiv cu jucăria lotto şi totodată îşi va dezvolta atenţia.

Aceasta este o jucărie ideală pentru acasă, atunci când vremea de afară este urâtă sau seara, în locul privitului la televizor, în vacanță, la o cabană sau pe malul apei. Marca spaniolă Educa este o garanție a calității europene deosebite - produsele sale sunt supuse unei inspecții riguroase în mai multe etape înainte de expediere. Educa se ocupă de producerea de jocuri logice variate, care nu se limitează doar la categoria de loterie pentru copii.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpain
Piese de puzzle24+4
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...