Leu de pluș Kenya the Lion Histoire d’ Ours maro 40 cm de la 0 luni

Detalii privind produsul

Oferiți copiilor dragoste pentru toată viața și întâmpinați-i în această lume cu cea mai frumoasă jucărie de pluș. Leul de pluș Kenya the Lion din atelierul brandului francez Histoire d'Ours va primi copilul dumneavoastră în această lume cu blândețe și dragoste. Leul de pluș într-un design gri este perfectă pentru bebeluși încă de la naștere, îi va ajuta să se obișnuiască cu noul mediu. Blana moale de pluș, coama groasă și detaliile adorabile vor asigura că leul Kenya va deveni din prima clipă compania personală a bebelușului dvs. Leul de pluș Histoire d'Ours are o dimensiune de 40 cm si este o combinație perfectă de tradiție și modernitate.

Corpul leului de pluș este pufos, extrem de moale și ușor, datorită căruia va deveni compania ideală a bebelușului dvs. În prezența acestei jucării de pluș, copiii își vor găsi confort și refugiu. Leul de pluș Kenya the Lion poate fi spălat în mașina de spălat la 30 °C la un program delicat, care îi va reda eleganța. Leul de pluș Kenya the Lion vine împachetat într-un ambalaj frumos cadou, așa că îl puteți oferi unui nou-născut sau la ziua de naștere. Leul de pluș este testat de laboratoare independente, aprobate, astfel încât să îl puteți pune în siguranță în mâinile copiilor, acolo unde îi este locul

Istoria brandului francez Histoire d'Ours a început să fie scrisă în 1985. În acel moment, Alain Joly a creat o colecție de ursuleți de pluș de calitate superioară, care a devenit parte a atelierului de pluș al familiei. Drăguțele jucării Histoire d'Ours evocă lumea magică, poetică și dulce a copilăriei timpurii. Fiecare jucărie din atelierul Histoire d'Ours se laudă cu perfecțiunea în producție, unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Toate jucăriile de pluș sunt pline de tandrețe și designul lor se naște în mintea creativă a designerilor din satul francez Taverny. Datorită ideilor lor, copiii dvs. își vor păstra și spiritul copilăresc pentru tot restul vieții.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni40 cm
Culoareamaro
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...