Leagăn cu baldachin textil Cradle Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pentru păpușă de 42 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Leaganul cu baldachin textil Cradle Natur din populara colectie Baby Nurse va încânta pe toti copiii si in special fetele de la 18 luni. Păpușa cu dimensiunea maximă de 42 cm poate încăpea în frumosul leagăn roz pastel. În partea superioară există un baldachin care poate fi pliat în jos și, de asemenea, tras peste păpușă, astfel încât aceasta să poată dormi liniștită. Când adorm păpușa, fetițele pot legăna păpușa datorită suportului rotund. Partea din față a pătuțului este decorată cu inscripția Baby Nurse.

Jucăria pentru păpuși este realizată din materiale durabile și de înaltă calitate, designul original francez va atrage fiecare fetiță. Este ușor de transportat și curățat cu o cârpă umedă. Având grijă de păpușă ca și cum ar fi propriul copil, fetele se apropie de lumea adulților, își dau seama ce aduce viața de mamă și capătă simțul responsabilității. De asemenea, fetițele pot pune leagănul lângă patul lor noaptea și îl leagăn înainte de a merge la culcare până adorm împreună. Papusa nu este inclusa in pachet.

Producătorul franțuzesc Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă versatil copilașii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni47*27*69 cm
Dimensiunile ambalajului36*11*52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...