Leagăn pentru păpușă Baby Nurse Smoby 42 de cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Leagănul Smoby pentru păpușa Baby Nurse este un produs din plastic de calitate potrivit pentru o păpușă cu o dimensiune de 42 cm. Leagănul pentru păpușa pentru copii are un design frumos de culoare alb și roz cu fundițe și imagini cu flori și inimi. Leagănul este fabricat din materiale din plastic rezistente și durabile, în același timp și moi și netede la atingere. Aceasta este o jucărie minunată, care servește ca un accesoriu pentru păpușă. Leagănul are forme moi rotunjite, care se balansează la o atingere ușoară și astfel copilul își adoarme păpușa ei preferată. 

Joaca cu o păpușă dezvoltă abilitățile cognitive, motorice și independența copiilor. Fetele se joacă de-a mama. Copiilor le place să pretindă că păpușa lor este reală. Pe păpușa lor învață cum să se îmbrace și să se dezbrace apoi vor practica și pe ei înșiși. Joaca cu păpușile pentru copii este de asemenea importantă în dezvoltarea comunicării și abilităților lingvistice. Acesta este un mod minunat de a pregăti un copil pentru sosirea unui frățior. Prin ținere, hrănire, adormirea și joaca cu păpușile copii îi imită pe adulți și învață cum să-și exprime dragotea față de alții. 

Cu siguranță va cuceri inima fiecărei prințese mici. Joaca cu păpușa este una dintre cele mai populare jocuri pentru copii. Copiilor le place să aibă grijă de păpușa lor. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care fabrică jucării de calitate din materiale nedăunătoare sănătății. sigure. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și dețin certificate europene de calitate. Leagănul pentru păpușă este un accesoriu pentru păpuși potrivit pentru copii de la 18 luni. Dimensiunile leagănului Baby Nurse sunt de 34*38*58 cm.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni34*38*58 cm
Inaltimea produsuluipre 42 cm babiku
Dimensiunile ambalajului52*38*11 cm
Greutate1,65 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...