Leagăn cu carusel Baby´s Cot Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pentru păpușă de 42 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Caruselul Baby's Cot din populara colectie Baby Nurse este un leagan si pat minunat pentru o papusa cu dimensiunea maxima de 42 cm. Designul delicat al leagănului în gri și alb în combinație cu designul francez va încânta la prima vedere pe micile mămici. Include și un carusel roz, plasat deasupra capului păpușei, care o va ajuta să adoarmă. Fetițele pot legăna păpușa în acest pat frumos, o pot adormi și pot avea multe momente fericite cu ea.

Pătuțul are forme rotunde care se balansează cu o atingere blândă, astfel încât copilul își adoarme păpușa preferată. Este foarte robust si durabil datorita tehnologiei de productie Blow Molding folosite. Dimensiunile sale sunt 47*30*60 cm, poate fi transportat cu usurinta. Înălțimea totală a pătuțului este de 47 cm. Papusa nu este inclusa in pachet. Folosiți doar o cârpă ușor umedă pentru a curăța jucăria. Copiilor le place să pretindă că păpușa lor este reală și își dezvoltă abilitățile cognitive, motorice și simțul responsabilității în timp ce se joacă. Leagănul le va permite să adoarmă împreună cu păpușa, vor avea noi experiențe realiste în timpul îngrijirii.

Producătorul franțuzesc Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă versatil copilașii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni47*28*60 cm
Dimensiunile ambalajului36*11*52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareamaro
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...