Leagăn cu baldachin Violette Baby Nurse Smoby pentru păpuși de la 18 luni

Detalii privind produsul

Leagănul pentru păpuși Violette din ediția Baby Nurse este o jucărie originală potrivită pentru fetițele de la 18 luni. Leagănul realizat în nuanțe frumoase de roz, este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. În partea de sus se află un baldachin cu un model modern cu buline, care poate fi detașat, sau tras în jurul păpușei, astfel încât aceasta să poată dormi liniștită. La adormirea păpușei, fetițele o pot legăna, datorită formei rotunjite. Inscripția Baby Nurse de pe partea din față a leagănului este decorată cu o inimioară frumoasă, cu steluțe și lună.

Jucăria pentru păpuși este fabricată din materiale de înaltă calitate și durabile, designul original francez va fi pe palcul fiecărei fetițe. Este ușor de transportat și se poate curăța cu o cârpă umedă. Prin îngrijirea păpușei ca și de propriul copil, fetele se apropie de lumea adulților, experimentează ceea ce aduce viața unei mame și dobândesc un sentiment de responsabilitate. Fetițele își pot pune leagănul chiar și lângă patul lor și astfel își pot legăna păpușa, până când adorm împreună. Păpușa nu este inclusă în pachet. 

Renumitul producător francez de jucării pentru copii Smoby se ocupă cu producția de jucării unice și de calitate, atât prin design cât și prin funcționalitate. Este un lider pe piață, iar jucăriile sale sunt fabricate din plastic de înaltă calitate care nu dăunează sănătății, deoarece a îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță. Plasticul este rezistent, durabil, dar în același timp moale și catifelat pentru mâinile delicate ale copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*28*69cm
Inaltimea produsului69 cm
Dimensiunile ambalajului55*10*36 cm
Lungime intreaga47 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,8 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...