Leagăn pentru păpuşă 42 cm Baby Nurse Ediţie aurie Smoby cu baldachin de la 18 luni

Detalii privind produsul

Leagănul, Baby Nurse pentru păpuşă este un accesoriu minunat pentru orice fetiţă, căreia îi place să aibă grijă cu drag de păpuşa ei. Acesta este potrivit copiilor de la 18 luni. Leagănul pentru păpuşă este în culoare roz închis şi deschis cu detalii gri. Suprafaţa sa este decorată cu motive plăcute de steluţă şi fluture. Designul perfect este dat de inscripţia Baby Nurse. Desigur că, producătorul nu poate uita nici de pătura albă cu model colorat, care se află  într-o armonie perfectă cu leagănul. Datorită formei sale rotunjite, acesta se va balansa şi la o mişcare lentă, astfel copilul va adormi uşor păpuşa. Jucăria este potrivită păpuşilor cu o lungime de 42 cm. Mărimea sa este de 37*55*76 cm.

Leagănul stă stabil pe, picioarele înălţate şi rotunjite. Baldachinul va transforma leagănul pentru păpuşă într-unul mai frumos. În jucărie se află un accesoriu fantastic pentru păpuşă, care este rezistent şi puternic, dar în acelaşi timp s-a fabricat din material de plastic plăcut şi moale la atingere. La curăţare folosiţi o cârpă aproape umedă. Joaca cu păpuşa va dezvolta abilităţile cognitive, motorice şi independenţa. În timpul jocului fetiţele îmbracă rolul de mamă şi se joacă cu păpuşile ca şi cu propriul lor copilaş. Joaca cu păpuşa are un rol important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi de limbaj. Cu ajutorul păpuşii copii vor învăţa cum să se poarte cu ea, cum să o hrănească și cum să o adoarmă, astfel ei vor fi mai aproape de lumea adulţilor şi vor învăţa cum să-şi exprime dragostea.

Smoby este un producător franţuzesc, renumit, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor din material de plastic. La fabricarea jucăriilor Smoby se foloseşte material de plastic rezistent, puternic, dar în acelaşi timp plăcut, neted şi moale la atingere. Pentru o siguranţă mai mare şi pentru evitarea accidentării, colţurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor din plastic, Smoby vor dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Acesta va captiva privirea fiecărui copil, aşadar va fi un cadou ideal pentru cei mai mici copii. La sfârşitul procesului strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby garantează calitatea franţuzească, designul unic şi unicitatea produselor sale, care se află pe o poziţie remarcată pe, piaţa europeană. Păpuşa, Baby Nurse și leagănul cu baldachin vor fura inima fiecărei prinţese.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni37*55*76 cm
Inaltimea produsului76 cm
Dimensiunile ambalajului39*13*58 cm
Lungime intreaga55 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,88 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32-42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...