Leagăn cu baldachin Baby Nurse Smoby pentru păpuşă de jucărie de 42 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Leagănul Smoby pentru păpuşă Baby Nurse este o jucărie foarte frumoasă pentru fetiţe de la vârsta de 18 luni. Dimensiunile jucăriei de fetiţe sunt 52*33*76 cm şi leagănul este ideal pentru o păpuşă de 42 cm. Leagănul străluceşte în culoare duioasă de roz, iar baldachinul din partea superioară a leagănului străluceşte în culoare albă cu decor floral. Baldachinul poate fi înlăturat, dar poate fi şi tras în așa fel încât fetițele să poată asigura păpuşilor o odihnă plăcută și neîntreruptă. Leagănul pentru păpuşă de jucărie este fabricat din material de calitate şi rezistent, iar datorită designului unic şi senzaţiei catifelate la atingere este irezistibil pentru micile prinţese.

Joaca cu păpuşi este un joc foarte drăguţ, care este adorată în rândul fetiţelor de mulţi ani. În afară de divertisment, contribuie şi la dezvoltarea copiilor. Fetiţele adoră să aibă grijă de păpuşile lor, le hrănesc, le spală şi le adoarmă. Cu acest gen de îngrijire, fetiţele vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor şi vor experimenta ce înseamnă să fii mamă. Prin adormirea păpuşilor în leagănul splendid Smoby şi prin acoperirea lor cu acest baldachin, fetiţele îşi vor dezvolta abilităţile de mişcare, motricitatea fină şi sentimentul de responsabilitate pentru păpuşile lor. Leagănul asigură un somn liniştit pentru păpuşile fetiţelor, iar pentru ca ele să nu plângă este destul dacă sunt legănaţi un pic. Păpuşa de jucărie nu face parte din pachet.

Smoby este o marcă franceză recunoscută care se ocupă cu producerea jucăriilor de calitate din materiale inofensive pentru sănătate. Materialul de plastic este solid, rezistent, moale şi catifelat pentru mânuţele copiilor. Culorile jucăriilor sunt vii, iar marginile sale sunt rotunjite, datorită căruia copilul va fi protejat de eventualele răniri şi va fi în siguranţă. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia micuţilor, vor atrage atenţia tuturor copiilor, chiar de aceea este un cadou ideal pentru cei mai mici. Producţia jucăriilor este controlată şi îndeplineşte chiar şi cele mai stricte standarde. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni52*33*76 cm
Inaltimea produsului76 cm
Dimensiunile ambalajului39*13*54 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,88 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...