Leagăn pentru păpușă de 42 cm Smoby Baby Nurse Ediţie aurie cu plapumă de la 18 luni

Detalii privind produsul

Seria Baby Nurse leagăn pentru păpușă, ediția aurie de la producătorul franțuzesc Smoby este un produs minunat pentru păpuși până la 42 cm. Jucăria din plastic de calitate, strălucește în culori de roz deschis și roz închis și cu accesorii gri. Unicitatea jucăriei este asigurată de inscripția Baby Nurse și de motivele de stea și de fluture. Pătură de jucărie este, de asemenea, realizată din material de calitate pe un fundal alb, cu un model colorat, care este perfect aliniat cu materialul. Leagănul însăși este realizat din material plastic rezistent, dar plăcut și catifelat la atingere. Jucăria este un accesoriu excelent pentru fiecare papușă. Cu forma rotunjită, începe să se miște dintr-o mișcare moale, astfel încât copilul poate legăna păpușa.

Leagănul are mânere în ambele părți pentru deplasare ușoară. Utilizați doar o cârpă ușor umedă pentru a curăța produsul. Joaca cu păpuși dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale copiilor. În timpul jocului, fetițele joacă  rolul mamei și se joacă cu păpușa, de parcă ar avea propriul mic copil. Cu păpușile  lor pot dobândi tehnici de transportare, hrănire și adormire, astfel încât ele devin mai aproape de lumea adulților și învață să-și exprime dragostea. Jucăria va câștiga cu siguranță inimile micuțelor prințese. Joaca cu păpuși este timpul preferat pentru fetițe, deoarece copii sunt fericiți să aibă grijă de păpușile lor. Jucăria leagănul pentru păpușă este un accesoriu perfect al jucăriei cu păpuși. Se recomandă utilizarea de la vârsta de 18 luni.  Dimensiunile jucăriei sunt 29*52*26 cm.

Smoby este o firmă renumită franțuzească, care se ocupă cu fabricare jucăriilor din plastic pentru copii. Materialul plastic folosit pentru fabricarea jucăriilor Smoby este puternic și rezistent, dar delicat, confortabil și catifelat. Pentru siguranța maximă și pentru evitarea rănilor, muchiile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby sporesc și îmbunătățesc fantezia și imaginația copiilor. Acestea atrag atenția copiilor și sunt, prin urmare, un cadou ideal pentru cei mici. La sfârșitul unui proces de fabricare strict controlat, jucăria îndeplinește cele mai stricte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, un design original și unicitatea produselor sale, care au o poziție proeminentă pe piața europeană.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni29*52*26 cm
Inaltimea produsului26 cm
Dimensiunile ambalajului57*10*34 cm
Lungime intreaga52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,49 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32-42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...