Lănțișor din lemn Baby Pram Chain Eichhorn pentru cărucior cu urechi de pluș de la 0 luni

Detalii privind produsul

Lănțișorul din lemn Baby Pram Chain de la producătorul german Eichhorn este un cadou frumos pentru fiecare copil de la naștere. Lanțul din lemn atemporal în formă de iepuraș este realizat din lemn de fag de cea mai bună calitate, datorită căruia este foarte durabil și în același timp moale la atingere. Pur și simplu atașați lanțul de lemn la cărucior, astfel încât să îl puteți folosi în timpul plimbărilor în parc, în călătorii sau la cumpărături. Culorile frumoase ale biluțelor din lemn, inelelor, morcovilor și iepurașilor zâmbitori cu urechi de pluș vor atrage atenția fiecărui copil, creând o atmosferă confortabilă și veselă în care le va fi mai ușor să adoarmă. Acest acceesoriu atemporal va încânta următoarea generație de copii.

Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abilitățile. În primele luni de viață crește sensibilitatea tactilă, copilul răspunde la fiecare atingere. Lanțul din lemn stimulează atenția celor mici, îi ajută să recunoască noi forme și culori care au un efect pozitiv asupra atenției copilului. Lungimea lanțului este de 50 cm. În producția și prelucrarea lemnului, s-au respectat cele mai înalte standarde de calitate și criteriile stricte de calitate, este sigur pentru joaca celor ma mici copilași.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni50 cm
Dimensiunile ambalajului33*33*24 cm
Lungime intreaga50 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...