Kart Go Kart Maxi Gonflables Smoby cu roți gonflabile

Detalii privind produsul

Kart cu pedale Smoby Go Kart Gonflables este un kart de culoare foarte frumoasă roșu viu, care este foarte popular printre copii. Kartul Go Kart are o construcție metalică solidă și roți gonflabile din cauciuc, solide cu proprietăți de antialunecare. Kartul cu pedale pentru copii are frână de mână și de picior pentru a ajunge în siguranță la țel. Roțile din față ale mașinii de jucărie sunt ușor de manevrat cu volanul, care are o rază de 30 de grade pe dreapta și pe stânga. Toate cele 4 roți sunt nealunecoase și sunt fabricate din materiale rezistente și durabile. Aceasta este ușor de utilizat cu antrenare cu lanț ca o bicicletă. 

Scaunul kartului Go Kart este format ergonomic pentru o plimbare lungă fără ca copilul să obosească. Go Kart Gonglables este într-o combinație frumoasă de culoare roșu bogat, care funcționează energic și dinamic. Accesoriile negre împreună cu roțile roșii reînnoiesc impresia generală a mașinii. Kartul este potrivit pentru copii de la 3 ani. Copii pedalează pedalele și răsucesc volanul. Prin conducerea unui kart Go Kart copilul are o relație cu sportul de la o vârstă fragedă. 

Scaunul și volanul pot fi deplasate în față și în spate în funcție de lungimea picioarelor copilului. Condusul este o activitate minunată pentru fiecare copil prin care își dezvoltă mușchii picioarelor și exersează în aer liber pentru a-și menține sănătatea. Dimensiunile kart-ului Go Kart Smoby sunt de 100 cm lungime, 58 cm lățime și 52 cm înălțime. Go Kart este fabricat din material de plastic rezistent și durabil în combinație cu o construcție metalică solidă. Producătorul franțuzesc Smoby este o garanție a calității înalte și a designului unic. Jucăria va rezista mulți ani pentru copii, iar plimbarea pe o mașină cu 4 roți pentru copii va fi o modalitate excelentă de a-și petrece timpul liber.Go Kart este potrivit pentru copii de la 3 ani. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni100*58*52 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...