Kart Go Kart Maşini II Smoby roşu

Detalii privind produsul

Kart cu pedale Smoby Go Kart Cars II este un kart de culoare foarte frumoasă roșu viu cu o imagine a mașinilor din desenele Cars, care este foarte popular printre copii. Kartul Go Kart Cars II pentru copii are o construcție metalică solidă și roți din cauciuc, solide cu proprietăți de antialunecare. Kartul cu pedale pentru copii are frână de mână și de picior pentru a ajunge în siguranță la țel. Roțile din față ale mașinii de jucărie sunt ușor de manevrat cu volanul, care are o rază de 30 de grade pe dreapta și pe stânga. Toate cele 4 roți sunt nealunecoase și sunt fabricate din materiale rezistente și durabile. Aceasta este ușor de utilizat cu antrenare cu lanț ca o bicicletă. 

Scaunul kart-ului Go Kart este format ergonomic pentru o plimbare lungă fără ca copilul să obosească. Go Kart Cars II este într-o combinație frumoasă de culoare de roșu bogat, care funcționează energic și dinamic. Accesoriile negre împreună cu roțile roșii reînnoiesc impresia generală a mașinii. Kartul este potrivit pentru copii de la 3 ani. Copii pedalează pedalele și răsucesc volanul. Prin conducerea unui kart Go Kart copilul are o relație cu sportul de la o vârstă fragedă. Scaunul poate fi deplasat în față și în spate în funcție de lungimea picioarelor copilului.

Condusul este o activitate minunată pentru fiecare copil prin care își dezvoltă mușchii picioarelor și exersează în aer liber pentru a-și menține sănătatea. Dimensiunile kart-ului Go Kart Smoby sunt de 100 cm lungime, 58 cm lățime și 52 cm înălțime. Go Kart este fabricat din material de plastic rezistent și durabil în combinație cu o construcție metalică solidă. Producătorul franțuzesc Smoby este o garanție a calității înalte și a designului unic. Jucăria va rezista mulți ani pentru copii, iar plimbarea pe o mașină cu 4 roți pentru copii va fi o modalitate excelentă de a-și petrece timpul liber.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni100*58*52 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...