Iepuraş şi ursuleţ din pluş Petite Rose Kaloo 12 cm din pluş moale fin în ambalaj de cadou

Detalii privind produsul

Setul ursulețului și iepurașului de pluș Petite Rose Kaloo este un set de jucării de pluș frumoase și de calitate, potrivite pentru cei mai mici copii, începând de la naștere. Fiecare jucărie de pluș are o dimensiune de 12 cm, astfel încât să fie ușor de manevrat chair și pentru cei mai mici copilași și jucăriile au un design frumos pentru fetițe. În setul promoțional se află 2 iepurași și 2 ursuleți în diferite rochițe și modele. Aceste jucării moi și pufoase sunt delicate pentru pielea bebelușului și sunt în siguranță pentru jocul celor mai mici copii. Jucăria pentru bebeluți surprinde mirosul bebelușului, care este deosebit de important în primele săptămâni după naștere, deaorece copilul se simte încrezător și în siguranță într-o lume nouă, dar puțin explorată. Jucăriile de pluș pentru cei mici sunt ambalate într-o cutie practică de cadou, astfel încât să le puteți oferi celor dragi fara sa va ingrijorati de cutia cadou. 

Jocul cu jucăriile de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria creşte activitatea creierului, modelează personalitatea, dezvoltă lucrul manual şi abilităţile copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar iepurașul sau ursulețul moale de pluş Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Copiilor mai mici le plac culori delicate care îi șiniștesc. O astfel de jucărie este iepurașul și ursulețul de pluș în nuanțe roz. Datorită aspectului original și unic, culorilor plăcute și a suprafețelor moi, iepurașul și ursulețul de pluș pot deveni cei mai buni prieteni ai fiecărui copil.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor moi de pluș, pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității, apoi lăsaţi jucăria să se usuce liber.

Caracteristici

  • set de 4 jucării moi de pluș
  • preț promoțional
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • ambalaj de cadou
  • design plăcut colorat
  • dimensiune de 12 cm
  • ideal pentru alintare
  • este recomandată spălarea acestuia în mașina de spălat la 30°C, pentru păstrarea calității și culorii
  • respectă cerinţele severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni12 cm
Inaltimea produsului12 cm
Dimensiunile ambalajuluiØ 25 cm
Ambalat în carton I/NDa
Observaţie4 pcs
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha