Cutie de jucărie din material textil Little Rabbit Musical Fabric Box Petites Chansons Kaloo cu cerc din lemn portocaliu de la 0 luni

Detalii privind produsul

Cutia de joacă din material textil Norișor Little Rabbit de la producatorul francez Kaloo este un accesoriu minunat pentru pătuț care va încânta fiecare bebeluș încă de la naștere. Jucăria textilă moale și delicată cu imprimeul broderiei de iepuraș va crea o atmosferă confortabilă și veselă în camera copiilor. Norișorul textil cu funcție muzicală poate reda melodia „Little Rabbit” după ce trage cercul din lemn. Îi puteți cânta copilului o melodie cunoscută în același timp, combinația dintre melodia și vocea părinților are un efect liniștitor asupra copiilor, dezvoltându-le în acelasi timp auzul. Cutia muzicală Norișor are dimensiunea de 15 cm și este prevazută cu panglica, astfel încât să o puteți agăța nu doar pe pătuț, ci și pe cărucior.

Gama de jucării muzicale textile de la Kaloo are un efect pozitiv asupra dezvoltării copilului, suprafata moale este plăcută pentru pielea sensibilă a copilului. Cutiile muzicale îi ajută pe bebeluși să-și stimuleze simțurile, să învețe să perceapă mai bine spațiul din jurul lor, să-și îmbunătățească abilitățile motorice și să-și dezvolte un sentiment pentru muzică. Jucăria textilă cu motivul unui iepuraș în grădină, le va permite părinților să spună povești, datorită cărora micuții dvs. își dezvoltă imaginația și își măresc activitatea creierului. Părinții vor aprecia și jucăria muzicală atunci când își adorm copilul seara, deoarece îi ajută să adoarmă mai repede. Norișorul muzical în culori de gri si alb este potrivit pentru copiii care încă nu pot percepe toate culorile spectrului, are o impresie armonioasa asupra lor.

Compania franceză Kaloo produce de mai bine de 20 de ani jucării moi de pluș pentru cei mici, cu un design unic, din materiale de calitate. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de productie a jucăriilor este atent controlat, iar fiecare jucărie trebuie sa îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriilor de pluș Kaloo sunt umplute 100% din sticle de plastic reciclate, pe care compania le aduce o contribuție semnificativă la protecția mediului.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni15*20 cm
Dimensiunile ambalajului21*1*21 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...