Set de 4 jocuri de societate pentru măsuța de picnic Games Drawer Set Smoby plasat într-un sertar de la 3-6 ani

Detalii privind produsul

Extindeți căsuța pentru copii Smoby cu accesorii suplimentare cu care se va distra fiecare copil de la 3 la 6 ani. Setul de 4 jocuri de societate pentru măsuța de picnic Games Drawer Set, va aduce copiilor multe momente fericite în timp ce se vor putea juca diferite jocuri de societate la aer curat. Setul conține un compartiment care poate fi atașat cu ușurință la partea inferioară a măsuței de picnic datorită accesoriilor de fixare. Compartimentul poate fi scos cu ușurință, copiii pot alege cu ușurință jocurile de societate din el și le pot ascunde înapoi după joacă.

Pe cele 2 table de joc cu imprimare față-verso sunt prezentate 4 jocuri de societate pentru copii, împreuna cu acestea, copiii au si 4 piese de joc si un zar alb pentru aruncare. Compartimentul verde are dimensiuni de 34*31 cm și o înălțime de 4 cm. Datorită jocurilor, atât băieții, cât și fetele pot concura sănătos și vor încerca să câștige cât mai repede posibil. Într-un mod jucăuș, își formează legături sociale mai bune și mai puternice, câștigă experiențe noi și își îmbunătățesc abilitățile de comunicare, în timp ce se joacă cu frații și prietenii lor. Jocurile de societate încurajează, de asemenea, dezvoltarea creativității și a imaginației, antrenează abilitățile motorice și gândirea logică.

Renumitul producător francez Smoby produce de zeci de ani jucării din plastic de cea mai bună calitate pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs.  să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Jucăriile Smoby sunt cea mai bună alegere pentru fiecare copil.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni32*5*35 cm
Greutate500 g
Set de produseNu
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...